Blog

Skupština Sindikata policije Hrvatske

U petak, 12. travnja 2024. godine, održana je Skupština Sindikata policije Hrvatske.

Na Skupštini su izglasane Izmjene i dopune Statuta Sindikata policije Hrvatske, koje će kroz nekoliko dana biti dostupne i na web stranici SPH, nakon što se usuglasi pročišćeni tekst.

Također, za predsjednika Sindikata policije Hrvatske izabran je Dubravko Jagić, dosadašnji predsjednik i utemeljitelj Sindikata policije Hrvatske. Izabrani su i Statutarna komisija SPH u sastavu Ljiljana Jurić, Indira Bolf Golub i Zoran Bobić te Nadzorni odbor SPH, u sastavu Darko Crnković, Tomica Glavina i Tihomir Takač.

Nakon radnog dijela, održan je svečani dio Skupštine, na kojem je sudjelovalo više gostiju, među ostalima i potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova dr. sc. Davor Božinović, predsjednik naše sindikalne središnjice Saveza samostalnih sindikata Hrvatske g. Mladen Novosel i dekan Pravnog fakulteta u Zagrebu i predsjednik Instituta za javnu upravu prof. dr. sc. Ivan Koprić, koji su se u svom obraćanju Skupštini zahvalili na pozivu te podržali i pohvalili rad Sindikata policije Hrvatske kao najvećeg i najbrojnijeg reprezentativnog sindikata državnih službi, koji je kroz svoje aktivnosti u proteklom razdoblju uspio utjecati na značajna povećanja materijalnih prava svojih članova.

Zahvaljujemo svim delegatima i svim ostalim nazočnima na prisustvovanju na Skupštini.

Prev strelica 01 / 10 Dalje strelica
PODIJELI