Welness centar Trend – popust za članove SPH

Osvježite tijelo, osnažite um uz 20% POPUSTA na usluge teretane u Wellness centru Trend!
 
Dobrodošli u naš ekskluzivni Wellness centar Trend, gdje vaše zdravlje i fitness postaju prioritet! Sada imate priliku ojačati svoje tijelo uz poseban popust od 20% za sve članove Sindikata policije Hrvatske na mjesečnu i polugodišnju/godišnju pretplatu u našoj vrhunski opremljenoj teretani.
 
Naša teretana nudi širok spektar modernih sprava za sve vrste vježbanja. Bez obzira radite li na izgradnji mišića, mršavljenju ili povećanju izdržljivosti, imamo sve što vam treba.
 
Stručni treneri: Naš tim iskusnih trenera posvećen je vašem uspjehu. Personalizirani pristup, motivacija i stručno vođenje treninga jamče da će svaki korak prema vašim fitness ciljevima biti učinkovit.
 
Wellness: Osim treninga u teretani, uživajte u dodatnim wellness uslugama kao što su sauna, solarij, te frizerski i kozmetički salon. Vaše dobrobiti su naša briga. Popust se ne odnosi na usluge wellness usluga.
 
Iskoristite 20% POPUSTA NA USLUGE TERETANE: Postanite član i uživajte u nevjerojatnim prednostima. Neka vaša putovanja prema boljem zdravlju budu ne samo motivirajuća, već i pristupačna!
 
Posjetite nas danas u Wellness centru Trend, Velikopoljska 5, Zagreb, i krenite prema svojoj najboljoj verziji uz ekskluzivan popust od 20% na mjesečnu i polugodišnju/godišnju pretplatu u našoj vrhunski opremljenoj teretani.
 
Wellness centar Trend
Velikopoljska 5
10010 Zagreb
 
Kontakt telefon:
01/6235-160
 

Dokumenti:

PODIJELI