PassSport sportsko-rekreativne usluge

Obavještavamo vas o novim objektima u PassSport mreži u kojima možete koristiti sportsko-rekreativne usluge.

Usluga pokriva fitness centre, bazene, saune, tenis, padel, wellness, paintball, kuglanje, penjanje na stijenu i ostalo. Detaljan popis partnera kod kojih možete koristiti sportsko-rekreacijske usluge možete pronaći u KATALOGU. Ukoliko imate pitanja ili trebate informaciju oko bilo koje usluge, molimo da se obratite na niže navedene kontakte.  

Usluga je dostupna i u Sloveniji te popis objekata možete pogledati OVDJE. Svi koji imaju aktivnu PassSport uslugu u Hrvatskoj bez doplate mogu koristiti i cijelu bazu objekata u Sloveniji.

Plaćanje je moguće na način da se s vaše plaće vrši obustava mjesečne članarine u iznosu od 29,00 €, a za što je potrebno ispuniti obrazac obustave s plaće koji se zatim šalje računovodstvu. Cijena od 29,00 € ugovorena je i za 1 dodatnog člana, a koji nije zaposlen u državnoj službi.

Rok za prijavu ili odjavu usluge je 25. u mjesecu.

Za korištenje PassSport usluge na pametnom mobitelu potrebno je preuzeti PassSport aplikaciju te ćete korištenju usluga kod nekog od ugovornih partnera pristupati putem svojeg login-a. Prijavu za korištenje PassSport usluge izvršiti će Sindikat policije Hrvatske.

Također, kao korisnik PassSport usluge možete iskoristiti 15% jednokratnog popusta u poslovnicama Polleo Sporta na cijeli asortiman (vrijedi i za sportske satove) tijekom prvih 30 dana od početka korištenja usluge.

Obrazac Obustave s plaće, kao i sve dodatne informacije možete zatražiti u glavnoj podružnici u kojoj ste član.

Ukoliko želite vježbati u nekom sportskom objektu koji trenutno nije u katalogu, možete poslati lokaciju i naziv sportskog objekta na nižu e-mail adresu ili dojaviti na navedeni broj mobitela i PassSport će pokušati da taj objekt čim prije bude dostupan u katalogu.

administracija@passsport.com

Mob: 095 3418 587

Dokumenti:

PODIJELI