Mobis Electronic Servisni Centar


Poštovani članovi,


temeljem Ugovora o poslovnoj suradnji između Mobis Electronic Servisnog Centra (MESC) i Sindikata policije Hrvatske (SPH) obavještavamo vas o posebnim pogodnostima za članove SPH.

Mobis Electronic Servisni Centar samo za članove Sindikata policije Hrvatske nudi:

  • Izvršiti popravak svih mobilnih uređaja iz portfelja MESC-a u roku od maksimalno dva (2) radna dana (vrijeme popravka u servisu).
  • Izvršiti popravak svih mobilnih uređaja koji nisu u portfelju MESC-a u ovlaštenom servisu s kojim MESC redovito posluje.
  • Osigurati besplatno preuzimanje i povrat svih mobilnih uređaja nakon servisa.
  • Za sve popravke koji nisu u okviru Jamstva, a servis obavlja MESC, omogućiti popust u iznosu od 10 % ukupne vrijednosti popravka na rad servisa i utrošene rezervne dijelove.
  • Osigurati pohranu podataka iz uređaja i povrat istih u uređaj nakon servisa (ukoliko stanje uređaja dozvoljava navedenu radnju) – najaviti prilikom predaje uređaja na servis potrebu za pohranom podataka – popust 50 % na redovnu cijenu usluge.
  • Otkupiti rabljene ispravne i neispravne mobilne uređaje članova SPH  koji se nalaze u ponudi za otkup na stranici www.fonebank.hr  te izvršiti isplatu za vrijednost istih u roku od dva (2) radna dana nakon preuzimanja.

Uz navedene posebne pogodnosti za članove SPH, NOVOST u MESC-u je:

  • website za prodaju rabljenih uređaja (većinom top modeli smartphonea poput iPhone, Samsung Galaxy, Nokia Lumia itd.) na adresi www.vidiatel.eu uz mogućnost plaćanja rabljenih telefona putem kartica na rate.
Za sve članove koji žele koristiti pogodnosti MESC-a potrebno je da pristupe u prostorije MESC-a, identificiraju se članskom iskaznicom SPH ili ovjerenom Potvrdom o članstvu u SPH i osobnom iskaznicom te iskoriste ranije navedene pogodnosti.

Za dodatne informacije molimo da se obratite izravno:

 MESC
Mobis-electronic Servisni centar d.o.o.
Heinzelova 96, 10000 Zagreb
Tel: 01/ 61 88 513
Fax: 01/ 61 88 512
Mail: mesc@mesc.hr
FONEBANK
za Fonebankara, MESC d.o.o.
Heinzelova 96, 10000 Zagreb
Tel: 01/ 55 33 444
Mail: info@fonebank.hr
Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka od 9:30 – 17:00
VIDIATEL
Mobis-electronic Servisni centar d.o.o.
Heinzelova 96, 10000 Zagreb
Tel: 01/ 55 33 444
www.vidiatel.eu
Lijep pozdrav, 
SINDIKAT POLICIJE HRVATSKE
 
PODIJELI