Jesenska akcija – Ažurirana ponuda i cijene mobilnih uređaja u NOVIM tarifama – 25.10.2021. godine

Dostavljamo vam ažurirani CJENIK mobilnih uređaja u SPH VPN HT mobilnoj mreži na dan 25. listopada 2021. godine, s istaknutim cijenama uređaja koji su na Jesenskoj akciji, za članove koji u narednih 30 dana (ili do isteka zaliha) potpišu ugovor na 24 mjeseca na tarifama SPH Advanced i SPH Gold te uz isti kupe uređaj Samsung A52 5G 6/128 GB. Uz atraktivnu cijenu uređaja članovi dobivaju slušalice i besplatno produljeno HT jamstvo.
 
Napominjemo kako se tarife ne mijenjaju automatizmom, već je, ukoliko želite prijeći u NOVU tarifu, potrebno podnijeti zahtjev za promjenu tarife (sukladno migracijskim pravilima). U starim tarifama više neće biti moguće produljiti ugovorne obveze, ali u istima možete ostati do trenutka dok ne odlučite promijeniti tarifu ili produljiti ugovornu obvezu. Tada ćete moći odabrati neku od novih tarifa koje su se počele primjenjivati s datumom 10. lipnja 2021. godine.
 
Rok za promjenu tarife je 20. u mjesecu.
 
Zahtjevi se predaju putem internetske aplikacije SPH – webapp.SPH – app.sindikatpolicije.hr.
 
Korisničke podatke za webapp.SPH, kao i dodatne informacije (rok za predaju zahtjeva, detaljne upute oko SPH VPN-a i dr.) možete dobiti u glavnoj podružnici SPH u kojoj ste član.
 
U letcima možete potražiti i:
  • Opis novih tarifa
  • Tablicu migracijskih pravila
  • Opće uvjete za mobilne usluge
  • Cjenik za produljeno i druge vrste jamstva za uređaje
  • Osiguranje uređaja – detaljno objašnjenje što koja vrsta jamstva uključuje
  • Popis dodatnih opcija koje možete aktivirati na zahtjev pozivom prema Službi za korisnike 
Skrećemo pozornost na Samungovu kampanju koja je u tijeku, a u sklopu koje svi korisnici koji kupe neki od slijedećim modela: S21 5G, S21+ 5G, S21 Ultra 5G, Z Fold 3 5G i Z Flip 3 5G, mogu dobiti Samsung buds 2 i Samsung Duo bežični punjač.
 
Promocija traje od 22.10. do 21.11.2021. godine, a detalje možete pronaći na linku https://www.samsung.com/hr/offer/make-your-experience-epic/ .
 

Dokumenti:

PODIJELI