HŽ Putnički prijevoz d.o.o. – otkaz ugovora

  • 04. listopada. 2023.

Poštovani, 

u prilogu dostavljamo obavijest HŽ Putničkog prijevoza d.o.o. o prestanku važenja ugovora o poslovnoj suradnji.

HŽ Putnički prijevoz otkazuje ugovore prema poslovnim partnerima (sindikatima i dr.) kojima je pružao mogućnost povoljnije nabave prijevoznih karata za putovanje vlakom. Razlog za navedeno je što HŽ Putnički prijevoz u predstojećem razdoblju uvodi novi, sveobuhvatni, suvremeni sustav za rezerviranje i prodaju prijevoznih karata, te time također planira uvesti i nove prijevozne ugovore u skladu s prodajnom politikom.

Molimo sve članove SPH i članove njihovih obitelji da obrate pozornost na navedeni rok – 30. lipnja 2016. godine, od kada više neće biti moguće korištenje Iskaznice za putovanje, tzv. K-50.

Članovi SPH i članovi njihovih obitelji koji koriste iskaznicu K-50 istu mogu vratiti na putničkim blagajnama do 31. srpnja 2016. godine gdje će se obavljati povrat novaca. Povrat novaca vršit će se za razdoblje u kojem Iskaznica K-50 neće biti korištena.

Prema informaciji HŽ PP-a, nakon isteka roka za povrat novaca, tj. od 1. kolovoza 2016. godine, više neće biti moguće dobiti povrat neiskorištene Iskaznice.

Sukladno obavijesti HŽ-a, obavještavamo vas kako ćemo, čim se uvede novi sustav rezerviranja i prodaje prijevoznih karata, pristupiti sklapanju pogodnosti za članove SPH i članove njihovih obitelji.


S poštovanjem, 

Predsjednik SPH
Dubravko Jagić

PODIJELI