Guliver Fitness – Solin

Trajanje članarine:
  • minimalno 6 mjeseci (početni paket) uz mogućnost daljnjih produljenja za 6 mjeseci (dodatni paketi) po istim uvjetima (istoj mjesečnoj cijeni)
Cijena:
  • 1.440,00 kn članarina za početni paket i svaki slijedeći dodatni paket (znači 240,00 kn mjesečno),
  • jednokratno plaćanje iznosa od 100,00 kn za izdavanje članske narukvice prilikom upisa, koja ostaje trajno kod kupca 
Način plaćanja
  • plaćanje na rate za period od minimalno 6 mjeseci (početni paket) isključivo administrativnom zabranom mjesečno na plaći u jednakim iznosima od 240,00 kn, a ukoliko član produlji korištenje usluge, prethodno (obavezno 1 mjesec prije isteka početnog paketa) mora ispuniti i potpisati novu administrativnu zabranu na plaću za dodatni paket tj. period za koji je produžio korištenje usluge.
Ukoliko član uz početni paket odmah produlji korištenje usluge za dodatni/e paket/e u administrativnu zabranu se odmah evidentira zbroj mjesečnih rata odabranih paketa  
  • gotovinsko plaćanje po istim uvjetima u cijelosti (odjednom prije početka korištenja usluge) za 6 mjeseci  uz mogućnost uplate za daljnje produljenje za period od 6 mjeseci (odjednom prije početka korištenja usluge).  
Vrijeme korištenja:
0-24 sata, 7 dana u tjednu izuzev državnih praznika
 
Opis paketa:
  • kardio sprave, teretana na obje etaže, nova funkcionalna Crossgym dvorana, grupno vježbanje, upotreba svlačionica/tuševa /saune u vrijeme kada je uključena
  • u slučaju odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske ili drugog ovlaštenog tijela Republike Hrvatske o zabrani upotrebe tuševa i saune, članstvo se ne može zamrznuti te se neometano mogu koristiti svi drugi sadržaji teretane  
Dodatna mogućnost za članove Sindikata policije Hrvatske (SPH)
 
Mogućnost korištenja usluge za članove obitelji člana Sindikata policije Hrvatske (SPH) na način i po istim uvjetima koji vrijede za same članove SPH.
 
Korištenje usluge moguće je ostvariti isključivo na način da se popuni obrazac sa osobnim podacima člana SPH i člana njegove obitelji koji će koristiti uslugu, na kojem će član SPH biti nositelj obaveze, a član obitelji korisnik usluge.
 
Mogućnost „prebacivanja“ članarine
U slučaju da se član SPH ili član njegove obitelji predomisli ili ne može više koristiti uslugu (ići u teretanu) nakon potpisa ugovora tada svoju članarinu može prebaciti na drugog člana SPH ili člana svoje obitelji iste kategorije uz naknadu od 100,00 kn koju podmiruje gotovinskom uplatom kod odgovorne osobe koju je odredio pružatelj usluge – GULIVER FITNESS KLUB.
 
Mogućnost „zamrzavanja“ korištenja usluge:
Ukoliko član SPH ili član njegove obiteljizbog opravdanih zdravstvenih razloga (donošenjem na uvid liječničke dokumentacije) nije u mogućnosti koristiti uslugu (ići u teretanu) a nije članarinu prebacio na drugog člana SPH ili člana svoje obitelji iste kategorije, uz dostavljenu zamolbu pružatelju usluge može „zamrznuti“ korištenje usluge na period do maksimalno 1 mjesec (isključivo uz potvrdu liječnika o spriječenosti zbog zdravstvenih razloga), a nakon proteka navedenog vremenskog roka članarina će automatski biti aktivirana i produžena za taj 1 mjesec.
 
Svaki član je obavezan prilikom  upisa u GULIVER FITNESS CENTAR potpisati pravilnik teretane i ponašati se sukladno njemu.
PODIJELI