FIT-UNIT d.o.o. – pogodnost za članove Sindikata policije Hrvatske

Obavještavamo vas da smo s tvrtkom Fit-Unit d.o.o. ugovorili popust za članove na asortiman dodataka prehrani, planove treninga i prehrane, kao i na usluge nutricionista i fizioterapeuta.
 
Članovi ostvaruju popust od:
  • 5% na whey proteine i njihove inačice
  • 15% na sve ostale proizvode
  • 20% na usluge nutricionista i fizioterapeuta
Kako bi se ostvarila pogodnost popusta, potrebno je upisati PROMO KOD prilikom kupovine u web shop-u www.nutrition.hr. Molimo da se za PROMO KOD obratite u glavnu podružnicu u kojoj ste član.
 
All Nutrition i Trec Nutrition su premium brendovi na području dodataka prehrani s više od 25 godina iskustva i prisutnosti na tržištima Europe i svijeta. Posjeduju sve ISO i GMP (Good Manufacturing Practice) certifikate te su svi proizvodi laboratorijski testirani i odobreni od strane svih relevantnih agencija za kontrolu kvalitete hrane u svim članicama Europske unije. 
 
U ponudi imaju sve što je u smislu dodataka prehrani potrebno rekreativcima, naprednim amaterima, ali i profesionalnim sportašima. Tu su i proizvodi za vegane/vegetarijance, kao i dijetalni te niskokalorični proizvodi za one koji nemaju fizički aktivan stil života, ali ipak žele u svoju prehranu ubaciti i zdravije verzije proizvoda.
 
Kako biste stalno bili informirani o svim novostima i pogodnostima možete se pretplatiti na newsletter s njihove stranice.
 
Molimo da se za sve eventualne upite obratite na mail adresu info@fit-unit.hr  
 
 
 
 
 
 
Prev strelica 01 / 02 Dalje strelica
PODIJELI