Članska iskaznica SPH i nova pogodnost – Diners Club kartica za članove SPH bez upisnine i godišnje članarine

Obavještavamo vas kako je, zaključno s danom 15. lipnjem 2018. godine članska iskaznica Sindikata policije Hrvatske neće više služiti kao sredstvo autorizacije obustave na plaću, već će se obustave vršiti isključivo temeljem pisanih izjava. Projekt iskaznice kao sredstva autorizacije obustave na plaću u proteklih pet godina nije koristio dovoljan broj članova kako bi navedeni projekt bio samoodrživ te je stoga bilo potrebno ukinuti navedenu funkcionalnost. Sve obveze koje prema mjesečnim obustavama dospijevaju na naplatu nakon 16. lipnja 2018. godine nastavit će se obustavljati prema dosadašnjem otplatnom planu do „zatvaranja“ (podmirenja) obustave.
 
Članska iskaznica i dalje ostaju u punoj svojoj funkcionalnosti kao sredstvo utvrđivanja članstva radi ostvarivanja prava i pogodnosti koje proizlaze iz članstva u SPH.
 
Ujedno obavještavamo sve članove koji su koristili člansku iskaznicu kao sredstvo autorizacije obustave na plaću (kao jedan oblik nadomjeska na dosadašnju funkcionalnost članske iskaznice) te sve ostale članove SPH kako smo s Erste Card Clubom za članove Sindikata policije Hrvatske dogovorili posebnu pogodnost odobravanja i korištenja Diners Club kartice. Naime, za članove SPH dogovoreni su posebni uvjeti DINERS CLUB KARTICE i to:
  • prilikom IZDAVANJA DINERS CLUB KARTICE NEMA UPISNINE za članove SPH,
  • članovi SPH NEMAJU OBVEZU PLAĆANJA GODIŠNJE ČLANARINE DINERS CLUB KARTICE.
 
Također, svi članovi koji već imaju Diners Club karticu, a koji su do sada bili u obvezi plaćanja godišnje članarine, uz predavanje odgovarajućeg zahtjeva (koji je isti kao i za nove članove u Diners Club-u – Prilog 1.) zaprimit će obavijest kako kao članovi Sindikata policije Hrvatske nisu više u obvezi plaćati godišnju članarinu Diners Club kartice. Članovi samostalno mogu preuzeti zahtjev sa web stranice SPH ili odlaskom u bilo koju poslovnicu Erste banke, uz obavezno predočenje osobne i članske iskaznice SPH.
 
Napominjemo kako korisnici Diners Club kartice ostvaruju pogodnosti pri kupnji na velikom broju prodajnih mjesta u RH i inozemstvu te mogućnost kupnje do 36 mjesečnih rata (beskamatno) na 40 000 prodajnih mjesta u RH, kao i brojne druge pogodnosti.
 
Uz obrazac Zahtjeva, u nastavku dostavljamo i obavijest o načinu dobivanja Diners Club kartice bez upisnine i godišnjih pretplata te o načinu oslobađanja od plaćanja članarine za Diners Club karticu za postojeće članove Diners Cluba te Uputu o načinu dobivanja Diners Club kartice.
 

Dokumenti:

PODIJELI