CHIPOTEKA – Pogodnosti za članove SPH

Poštovani članovi,

obavještavamo vas da ste od dana 05.09.2016. godine u mogućnosti koristiti člansku iskaznicu Sindikata policije Hrvatske kao sredstvo autorizacije obustave na plaću u CHIPOTECI na sljedećim lokacijama:
 
1. Zagreb “Arena Centar” – Vice Vukova 6
2. Zagreb – Ulica grada Vukovara 269e 
3. Dubrovnik “Minčeta” – Nikole Tesle 2
4. Osijek – Prolaz Julije Benešića 2
5. Pula – Ciscuttijeva 2
6. Rijeka – Laginjina 4a 
7. Split – Matice Hrvatske 1
8. Šibenik – Bože Peričića 26 
9. Zadar – Franje Tuđmana 19
 
Članovima Sindikata policije Hrvatske odobrava se 15% popusta na proizvode iz prodajnog asortimana Onyko, Magnat i Oelbach uz mogućnost obustave do 12 rata, 10% popusta na sve proizvode robne marke Strong, smartphone marki Doogee i Ulephone te na sve druge proizvode robnih marki za koje je uvoznik Chipoteka* uz mogućnost obustave do 12 rata, pogodnost kupovine s mogućnošću obustave do 12 rata za sve ostale proizvode u ponudi Chipoteke, uz minimalni mjesečni obrok u iznosu od 100,00 kuna, autorizacijom članskom iskaznicom SPH.
 
* Za detalje o ponudi obratite se osoblju u Chipoteka poslovnicama.
 
Iznimke iz gore navedenih popusta su stolna i prijenosna računala, tableti, monitori, printeri, Playstation, televizori, fotoaparati, smartphoni robnih marki kao što su Samsung, LG I sl. te kamere – za ove kategorije proizvoda omogućena je obustava do 12 rata autorizacijom članskom iskaznicom SPH.
 
Popusti se ne mogu zbrajati s ostalim akcijskim popustima ili primjenjivati na proizvode na akciji.
 
 
 

 

 

 

Dokumenti:

PODIJELI