Ažurirana ponuda u SPH VPN HT mobilnoj mreži – 16.11.2023.

Dostavljamo vam ažurirani cjenik mobilnih uređaja u NOVIM tarifama u SPH VPN HT mobilnoj mreži na dan 16. studenog 2023. godine.
 
Količine zvučnika su ograničene.
 
Pogodnost 1.Uz produljenje ugovorne obveze na postojećem VPN priključku ili uz novi VPN priključak na poklon dobivate VIVAX VOX bluetooth zvučnik.
 
 
Pogodnost 2.: Uz produljenje ugovorne obveze na postojećem VPN priključku ili uz novi VPN priključak i uz istovremeni zahtjev za aktivacijom novog Mobile Net priključka (priključak mora biti sklopljen uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca), na poklon dobivate VIVAX VOX BS-160 zvučnik. Zahtjev za novi Mobile Net priključak mora biti dostavljen u isto vrijeme kada i zahtjev za produljenje ugovorne obveze na VPN priključku ili zahtjev za novi VPN priključak.
 
 
 
 
Napominjemo kako se tarife (ukoliko ste još u jednoj od starih tarifa) ne mijenjaju automatizmom, već je, ukoliko želite prijeći u NOVU tarifu, potrebno podnijeti zahtjev za promjenu tarife (sukladno migracijskim pravilima). 
 
Ukoliko iz dosadašnjih tarifa (MINI, START, BASIC, ADVANCED, GOLD, PREMIUM I EXCLUSIVE) u kojima ste produljili ugovornu obvezu i naručili uređaj želite prijeći u neku od novih tarifa, isto je moguće sukladno migracijskim pravilima, ali samo u opciju nove tarife s naknadom uz kupnju uređaja. U tarifu s naknadom bez kupnje uređaja moguće je prijeći samo prilikom kreiranja nove ugovorne obveze, odnosno u slučaju produljenja ugovorne obveze nakon isteka stare ili prilikom kreiranja novog priključka.
 
Prilikom odabira produljenja ugovorne obveze u tarifama bez kupnje uređaja nije moguće naknadno prijeći u tarife uz kupnju uređaja dok ne istekne ugovorna obveza.
 
Rok za promjenu tarife je 20. u mjesecu.
 
U letcima možete potražiti i:
Opis tarifa
Tablicu migracijskih pravila
Dodatne plaćene opcije
Promo ponudu električnih bicikala i romobila
Zahtjevi se predaju putem internetske aplikacije SPH – webapp.SPH – app.sindikatpolicije.hr.
 
Mogućnost aktivacije e-računa:
 
Račune za VPN uslugu (i mjesečne naknade i potrošnju) moguće je zaprimati putem e-maila. Zahtjevi za aktivaciju e – računa dostavljaju se slanjem e-maila na SPH_el.racun@t.ht.hr. E-mail mora sadržavati podatke o pretplatničkom broju, imenu i prezimenu osobe na koju glasi priključak i e-mail adresu na koju će HT slati račune.
 

Dokumenti:

PODIJELI