Ažurirana ponuda u SPH VPN HT mobilnoj mreži – 10.06.2024.

Dostavljamo vam ažurirani cjenik mobilnih uređaja u SPH VPN HT mobilnoj mreži na dan 10.06.2024. godine.

Zbog velikog interesa, mogućnost aktivacije HIT tarife produljuje se do 30.06.2024., a moguće ju je aktivirati uz potpisivanje nove ugovorne obveze na 24 mjeseca:

  • prilikom uključivanja novog priključka ili
  • prilikom produljenja ugovorne obveze na postojećim priključcima;
  • HIT tarifu nije moguće aktivirati prilikom prijevremenog produljenja ugovora, već na priključcima koji su trenutno bez aktivne ugovorne obveze i potpisuju novu ugovornu obvezu.

Ponuda uređaja uz HIT tarifu je ograničena do isteka zaliha, a vrijedi najkasnije do 30.06.2024. godine. Tarifa i uređaji nakon 30.06.2024. godine neće biti dostupni u redovnoj ponudi.

Ukoliko iz dosadašnjih tarifa (MINI, START, BASIC, ADVANCED, GOLD, PREMIUM I EXCLUSIVE) u kojima ste produljili ugovornu obvezu i naručili uređaj želite prijeći u neku od novih tarifa, isto je moguće sukladno migracijskim pravilima, ali samo u opciju nove tarife s naknadom uz kupnju uređaja. U tarifu s naknadom bez kupnje uređaja moguće je prijeći samo prilikom kreiranja nove ugovorne obveze, odnosno u slučaju produljenja ugovorne obveze nakon isteka stare ili prilikom kreiranja novog priključka.

Prilikom odabira produljenja ugovorne obveze u tarifama bez kupnje uređaja nije moguće naknadno prijeći u tarife uz kupnju uređaja dok ne istekne ugovorna obveza.

Napominjemo kako se tarife (ukoliko ste još u jednoj od starih tarifa) ne mijenjaju automatizmom, već je, ukoliko želite prijeći u NOVU tarifu, potrebno podnijeti zahtjev za promjenu tarife (sukladno migracijskim pravilima). 

Rok za promjenu tarife je 20. u mjesecu.

U letcima možete potražiti i:

  • Opis HIT tarife
  • Opis stalnih tarifa
  • Tablicu migracijskih pravila
  • Dodatne plaćene opcije

Zahtjevi se predaju putem web aplikacije SPH.

Mogućnost aktivacije e-računa:

Račune za VPN uslugu (i mjesečne naknade i potrošnju) moguće je zaprimati putem e-maila. Zahtjevi za aktivaciju e – računa dostavljaju se slanjem e-maila na SPH_el.racun@t.ht.hr. E-mail mora sadržavati podatke o pretplatničkom broju, imenu i prezimenu osobe na koju glasi priključak i e-mail adresu na koju će HT slati račune.

Dokumenti:

PODIJELI