Uskršnja ponuda uređaja – 26.03.2024.

Dostavljamo vam ažurirani cjenik mobilnih uređaja u NOVIM tarifama u SPH VPN HT mobilnoj mreži u sklopu Uskršnje ponude uređaja. Ponuda vrijedi do 10.4.2024. godine ili do isteka zaliha.
 
Posebna ponuda u sklopu Uskršnje ponude je HIT tarifa, koju je moguće aktivirati uz potpisivanje nove ugovorne obveze na 24 mjeseca:
  • prilikom uključivanja novog priključka ili
  • prilikom produljenja ugovorne obveze na postojećim priključcima;
  • HIT tarifu nije moguće aktivirati prilikom prijevremenog produljenja ugovora, već na priključcima koji su trenutno bez aktivne ugovorne obveze i potpisuju novu ugovornu obvezu.
Uz HIT tarifu u ponudi su tri uređaja: Samsung Galaxy A05S, Xiaomi Redmi 10 i Honor Magic 6 Lite.
 
Ponuda je ograničena do isteka zaliha, a vrijedi najkasnije do 30.4.2024. godine. Tarifa i uređaji nakon 30.4.2024. godine neće biti dostupni u redovnoj ponudi.
 
Ukoliko iz dosadašnjih tarifa (MINI, START, BASIC, ADVANCED, GOLD, PREMIUM I EXCLUSIVE) u kojima ste produljili ugovornu obvezu i naručili uređaj želite prijeći u neku od novih tarifa, isto je moguće sukladno migracijskim pravilima, ali samo u opciju nove tarife s naknadom uz kupnju uređaja. U tarifu s naknadom bez kupnje uređaja moguće je prijeći samo prilikom kreiranja nove ugovorne obveze, odnosno u slučaju produljenja ugovorne obveze nakon isteka stare ili prilikom kreiranja novog priključka.
 
Prilikom odabira produljenja ugovorne obveze u tarifama bez kupnje uređaja nije moguće naknadno prijeći u tarife uz kupnju uređaja dok ne istekne ugovorna obveza.
 
Napominjemo kako se tarife (ukoliko ste još u jednoj od starih tarifa) ne mijenjaju automatizmom, već je, ukoliko želite prijeći u NOVU tarifu, potrebno podnijeti zahtjev za promjenu tarife (sukladno migracijskim pravilima). 
 
Rok za promjenu tarife je 20. u mjesecu.
 
U letcima možete potražiti i:
  • Opis HIT tarife
  • Opis stalnih tarifa
  • Tablicu migracijskih pravila
  • Dodatne plaćene opcije
Zahtjevi se predaju putem internetske aplikacije SPH – webapp.SPH – app.sindikatpolicije.hr.
 
Mogućnost aktivacije e-računa:
 
Račune za VPN uslugu (i mjesečne naknade i potrošnju) moguće je zaprimati putem e-maila. Zahtjevi za aktivaciju e – računa dostavljaju se slanjem e-maila na SPH_el.racun@t.ht.hr. E-mail mora sadržavati podatke o pretplatničkom broju, imenu i prezimenu osobe na koju glasi priključak i e-mail adresu na koju će HT slati račune.
 
 

Dokumenti:

PODIJELI