Ponuda stanova za članove SPH – radovi na Rudešu u punom jeku

U našoj galeriji možete vidjeti nove snimke s gradilišta stambenog objekta u naselju Rudeš, Zagrebačka 126, gdje je u tijeku izgradnja stanova za članove sindikata osnivača Matica stanogradnje, među kojima je Sindikat policije Hrvatske, koji je idejni začetnik i nositelj takvog stambenog zbrinjavanja članova sindikata udruženih u Matica stanogradnju.

 

U stambeno-poslovnom objektu G 1 (koji je u trenutno u gradnji) od ukupno 106 stanova 53 su kupili članovi sindikata, a zbog velikog interesa u tijeku su predbilježbe za objekte G 2 i G 3 u kojima će biti izgrađeno ukupno 272 stana od čega je za članove sindikata na rezervirano 136 stanova.

_x000D_
Gradnja objekata G2 i G3 započinje u listopadu 2011., a za članove sindikata osigurana je i kreditna linija za kreditiranje u 100% iznosu potrebnom za kupnju stana uz redovnu kamatnu stopu od 4,45 % godišnje te postoji mogućnost i opremanja stanova po proizvodnim cijenama u suradnji s proizvođačima namještaja.

_x000D_
Valja naglasiti da se radi o objektima visoke klase s energetskim certifikatom A razreda, a cijena stanova je za članove sindikata u odnosu na redovnu cijenu za tržište povoljnija za 350,00 do 450,00 €/m2.

_x000D_
Napominjemo da je u je tijeku priprema novog projekta u istočnom dijelu grada Zagreba te u Splitu, Rijeci, Zadru, Karlovcu te Istri o čemu ćemo pravovremeno izvijestiti članove.

PODIJELI