PassSport – posebna ponuda sportsko-rekreativnih usluga za članove SPH

Obavještavamo vas da smo s tvrtkom PassSport d.o.o. sklopili ugovor za korištenje sportsko-rekreativnih usluga u Hrvatskoj, ali i u ostalim zemljama u kojima PassSport posluje. Npr. ukoliko imate PassSport uslugu u Hrvatskoj, prilikom putovanja u Sloveniju, bez doplate koristite i cijelu bazu objekata u Sloveniji. Usluga će u Sloveniji biti dostupna od 01.02.2024.
 
Usluga pokriva fitness centre, bazene, saune, tenis, padel, wellness, paintball, kuglanje, penjanje na stijenu i ostalo. Detaljan popis partnera kod kojih možete koristiti sportsko-rekreacijske usluge možete pronaći u katalogu. Katalog se tjedno ažurira s novim objektima u kojima je moguće koristiti usluge. 
 
Plaćanje je moguće na način da se s vaše plaće vrši obustava mjesečne članarine u iznosu od 29,00 €, a za što je potrebno ispuniti obrazac obustave s plaće koji se zatim šalje računovodstvu. Cijena od 29,00 € ugovorena je i za 1 dodatnog člana, a koji nije zaposlen u državnoj službi.
 
Rok za prijavu ili odjavu usluge je 25. u mjesecu. Iznimno od ovog datuma, ukoliko uslugu želite početi koristiti s 01.01.2024.g., rok za prijavu je 22.12.2023.g. kako bi se na plaći koja se isplaćuje u siječnju 2024. godine obustavila mjesečna naknada za siječanj 2024. godine.
 
Za korištenje PassSport usluge na pametnom mobitelu potrebno je preuzeti PassSport aplikaciju te ćete korištenju usluga kod nekog od ugovornih partnera pristupati putem svojeg login-a. Prijavu za korištenje PassSport usluge izvršiti će Sindikat policije Hrvatske.
 
Također, kao korisnik PassSport usluge možete iskoristiti 15% jednokratnog popusta u poslovnicama Polleo Sporta na cijeli asortiman (vrijedi i za sportske satove) tijekom prvih 30 dana od početka korištenja usluge.
 
Obrazac Obustave s plaće, kao i sve dodatne informacije možete zatražiti u glavnoj podružnici u kojoj ste član.
 
Ukoliko želite vježbati u nekom sportskom objektu koji trenutno nije u katalogu, možete poslati lokaciju i naziv sportskog objekta na nižu e-mail adresu ili dojaviti na navedeni broj mobitela i PassSport će pokušati da taj objekt čim prije bude dostupan u katalogu.
 
 
Mob: 095 3418 587
 

Dokumenti:

PODIJELI