Obrazovna grupa Zrinski

Poštovani, 
_x000D_
u nastavku dostavljamo pismo namjere Obrazovne grupe Zrinski.
_x000D_
Pogodnosti se odnose za sve članove Sindikata policije Hrvatske i članove uže obitelji članova SPH.

CJELOŽIVOTNO UČENJE
PARTNERSTVO SINDIKATA POLICIJE HRVATSKE I OBRAZOVNE GRUPE ZRINSKI

Znanje je uvijek važno bez obzira na godine, spol, zanimanje i radno iskustvo. Cjeloživotnim učenjem svaki pojedinac utječe na vlastitu radnu karijeru.

Pozivamo Vas da se zajedno s članovima vaših obitelji uključite u različite obrazovne programe za sve uzraste (srednja škola, visoka škola, stručno usavršavanje, stručno osposobljavanje, prekvalifikacija, seminari i dr.) koristeći ugovorene popuste kroz partnerstvo Sindikata policije Hrvatske i Obrazovne grupe Zrinski.

Za pojedinačne prijave i upise odobrava se popust od 10 posto, a za grupne organizirane prijave korisnicima se odobrava popust od 20 posto na cijene pojedinih obrazovnih programa.

U nastavku možete saznati osnovne i detaljnije informacije o pojedinim programima.

Preddiplomski stručni studij „Ekonomija poduzetništva“

Studijski se program izvodi kao redovni i studij uz rad, ima dopusnicu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i usklađen je s Bolonjskom deklaracijom. Nastava se odvija u manjim grupama, a nastavnici su priznati znanstvenici, stručnjaci i menadžeri iz prakse. Studenti osnivaju poduzeće i kroz jedinstven didaktičko-metodički način stječu znanja, vještine i kompetencije koje im završetkom ove razine obrazovanja omogućavaju uključivanje na tržište rada.

Završetkom programa polaznik stječe 180 ECTS bodova i naziv stručni prvostupnik (baccalaureus).

Detalje o stručnom studiju možete pročitati na linku „Ekonomija poduzetništva“.

Specijalistički studij „Management malih i srednjih poduzeća“

Studijski program ima dopusnicu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i usklađen je s Bolonjskom deklaracijom. Uz određene uvjete studij mogu upisati polaznici koji su završili trogodišnji ili četverogodišnji stručni ili preddiplomski sveučilišni studij. Nastava se uz vrhunske predavače izvodi u manjim grupama i polaznici kroz teoretski i praktičan rad stječu završetkom 4 semestra 120 ECTS bodova i naziv stručni specijalist ekonomije.

Detalje o specijalističkom stručnom studiju pročitajte na linku „Management malih i srednjih poduzeća“

Stjecanje srednje stručne spreme 

Program je namijenjen polaznicima koji su završili osnovnu školu ili prethodni razred srednje škole.

Tijekom trajanja obrazovanja polaznici stječu znanja i vještine potrebne za stručno i praktično obavljanje posla u zanimanju za koje su pohađali obrazovanje.

Upisi u pojedini razred omogućava polazniku upis i završetak četverogodišnje srednje škole. Osobe koje su iz bilo kojeg razloga tijekom srednje škole prekinule svoje školovanje mogu nastaviti tamo gdje su stale i završiti srednju školu.

Detaljnije o programima srednje stručne spreme.

Prekvalifikacija i doškolovanje

Uz ranije stečenu stručnu spremu i jedno zanimanje uvijek je korisno završiti i  neko novo zanimanje, koristeći pri tome i mogućnost priznavanja razlike i dopune opće obrazovnih i strukovnih sadržaja, te praktičnog dijela nastave koje polaznik/ca treba polagati odnosno obaviti.

Prije početka izvođenja nastave svaki/a polaznik/ca dobiva Rješenje o razlikovnim i dopunskim ispitima, iz kojeg je vidljivo koji mu/joj se predmeti priznaju i koje obveze ima u svezi svladavanja programa prekvalifikacije.

Detaljnije o programima prekvalifikacije.

Stručno osposobljavanje

Ovi programi prikladni su za sve polaznike koji se žele uz postojeća znanja osposobiti za nešto novo.

Polaznici kroz programe osposobljavanja stječu potrebna znanja, vještine i kompetencije za samostalno obavljanje određenih poslova.

Programi osposobljavanja verificirani su od strane nadležnog Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon uspješno završenog Programa osposobljavanja polaznik/ca dobiva Uvjerenje o osposobljavanju koje se upisuje u e-radnu knjižicu.

Detaljnije o programima osposobljavanja.

Stručno usavršavanje

Programima stručnog usavršavanja stječu se nova znanja, vještine i kompetencije, a ranije stečena znanja se dopunjavaju i proširuju, te se na takav način stječe kvalitetna osnova za osobni razvoj pojedinca i njegovu konkurentnost  na tržištu rada.

Programi usavršavanja verificirani su od strane nadležnog Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon uspješno završenog programa stručnog usavršavanja polaznik/ca dobiva Uvjerenje o usavršavanju koje se upisuje u e-radnu knjižicu.

Detaljnije o programima usavršavanja.

Ostali programi

Ostali programi obuhvaćaju različite tečajeve, treninge, specijalističke poslovne i seminare za osobni rast i razvoj, pripreme za državnu maturu, instrukcije i druge oblike edukacije koji omogućavaju stjecanje dodatnih znanja polaznicima.

Posebne programe pripremili smo za maturante trogodišnjih strukovnih škola kroz mogućnost stjecanja uvjeta za upis na fakultete, ali istovremeno i samostalno obavljanje poslova u poduzetništvu s priznatom kvalifikacijom menadžera u poduzetništvu i upisom u e-radnu knjižicu.

Programi su namijenjeni svima koji žele naučiti i usvojiti načela iz određenog tematskog područja kako bi što uspješnije ostvarili osobne i profesionalne ciljeve.

Seminari, treninzi i tečajevi provode se po načelu nauči i primjeni što znači da polaznici aktivno sudjeluju  u realizaciji programa i na takav neposredan način usvajaju potrebna znanja.

Uspješno završenim polaznicima izdaje se Uvjerenje o pohađanju određenog  tečaja i seminara.

Detaljnije o ostalim programima.

Ostale informacije

Nastavu za određene programe izvodimo u Zagrebu i na području Republike Hrvatske za odgovarajuće grupe polaznika, a u pripremi je i on-line nastava.

Načini plaćanja

Osim gotovinskog plaćanja, svojim polaznicima nudimo pogodnost obročnog plaćanja putem kreditnih i debitnih kartica:

  • Diners Club (do 12 rata)
  • American express (do 6 rata)
  • Maestro i MasterCard izdanih od Zagrebačke banke (do 12 rata).

Također, plaćanje programa obrazovanja moguće je realizirati i kreditima banaka.

Za detaljnije informacije i prijave možete nam se slobodno obratiti svaki radni dan od 9,00 do 17,00 sati u našem sjedištu u Zagrebu, Selska 119, putem besplatnog broja telefona 0800 442 442,  01/4002 300 ili putem elektroničke pošte petar@zrinski.hr.

Iskoristite priliku za sebe, svoje supružnike, djecu, unuke, steknite znanja i vještine važne za suočavanje s raznim organizacijskim i poslovnim izazovima. Upišite programe obrazovanja Obrazovne grupe Zrinski i osigurajte poboljšanje ukupne kvalitete života.

Vaš put do sigurnog uspjeha vodi kroz partnerstvo u cjeloživotnom učenju članova Sindikata policije Hrvatske i Obrazovne grupe Zrinski!

PODIJELI