Novi uvjeti dopunskog i dodatnog osiguranja Croatia osiguranja d.d.

Obavještavamo sve članove Sindikata policije Hrvatske da su CROATIA OSIGURANJE d.d. i SINDIKAT POLICIJE HRVATSKE, za sve postojeće i buduće korisnike CO DOPUNSKOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA putem SPH, uspjeli ugovoriti novu, JOŠ POVOLJNIJU MJESEČNU PREMIJU. 
 
POLICA DOPUNSKOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA Croatia osiguranja d.d.
 
Croatia osiguranje d.d. smanjilo je mjesečnu premiju sa 60,00 kn na 57,00 kn MJESEČNO, odnosno 684,00 kn godišnje isključivo za članove Sindikata policije Hrvatske i članove uže obitelji (supružnici, roditelji i djeca).
 
Svim dosadašnjim korisnicima dopunskog zdravstvenog osiguranja CO-a putem SPH će se na plaći za ožujak koja se isplaćuje u travnju 2018. godine umanjiti iznos obustave na plaću s dosadašnjih 60,00 kn na 57,00 kn po polici (osiguranoj osobi)! 
 
Napominjemo kako se cijena dopunskog zdravstvenog osiguranja CO-a od 57,00 kn počinje primjenjivati od 15. ožujka 2018. godine.
 
Svi novi članovi i članovi obitelji do 60 godina uključuju se po premiji od 57,00 kn. Po jednom kućanstvu može se osigurati maksimalno 6 članova koji žive na istoj adresi. 
 
Za NOVE članove obitelji starije od 60 godina i one koji prestaju biti članovi Sindikata također vrijede popusti na postojeću tržišnu premiju o kojima se možete informirati u glavnoj podružnici u kojoj ste član. 
 
Za sve članove obitelji starije od 60 godina koji su DOSADAŠNJI korisnici DOPUNSKOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA vrijediti će nova, povoljnija premija od 57,00 kn mjesečno, s neograničenom B listom lijekova.
 
Premija za članove obitelji, umirovljenike i djelatnike na porodiljnom i sl. se može plaćati uplatnicama, o čemu je potrebno da član  pravovremeno dostavi informaciju, kako se po polici ne bi stvorilo dugovanje. 
 
Uz navedenu ponudu, novost je paket usluge štednje u CO DOBROVOLJNOM MIROVINSKOM FONDU. Posebna pogodnost za članove Sindikata policije Hrvatske koji ugovore CO DOPUNSKO zdravstveno osiguranje i štednju u CO dobrovoljnom mirovinskom fondu, mjesečna rata dopunskog zdravstvenog osiguranja iznosi 52,00 kn umjesto 57,00 kn, a ulazna naknada umjesto 1.250,00 kn iznosi 200,00 kn. Pogodnost mirovinske štednje je što se osim osobne štednje ostvaruje pravo i na državna poticajna sredstva čime se prinos na štednju uvećava. 
 
 
POLICA DODATNOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA Croatia osiguranja d.d.
 
Ugovaranjem police dodatnog zdravstvenog osiguranja osiguravate  sistematski  pregled i ostale usluge bez čekanja, u ustanovama po Vašem izboru.  
 
Ugovaranje police vrši se popunjavanjem odgovarajućeg obrasca u glavnoj podružnici u kojoj ste član, dok je plaćanje putem opće uplatnice ovisno o odabiru načina: mjesečno, tromjesečno, polugodišnje ili godišnje.  
 
Željene usluge po polici dodatnog zdravstvenog osiguranja mogu se zatražiti pozivom na besplatni broj Službe asistence CO-a 0800 18 84 – svaki radni dan od 8 do 22 sata.  
 
Polica dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja sklapa se na 3 godine uz otkazni rok od 3 mjeseca i primjenjuje se karenca od 15 dana na početku osiguranja. 
 
Police se razlikuju po programu i mjesečnoj premiji: Norma, Optima, Selekta, Maksima. 
 
Detaljan opis svih navedenih programa pogledajte u LETKU.
 
Sve detaljne informacije i obrasce, kao i popis ugovornih ustanova možete zatražiti u glavnoj podružnici u kojoj ste član.

Dokumenti:

PODIJELI