NADO CENTAR u Varaždinu

 
Kao član Sindikata policije Hrvatske ostvarujete poseban popust od 30% na usluge NADO CENTRA Varaždin, uz predočenje članske iskaznice.
 
NADO centar zdravlja radi po medicinski priznatoj te od pacijenata hvaljenoj i što je još važnije uspješnoj metodi dekompresijskog tretmana kralježnice, ili skraćeno DTK.
 
DTK je naročito učinkovita kod bolova u leđima, bolova u vratu, rukama, kod trnaca koji se spuštaju niz ruku ili nogu, išijasa, bulginga (ispupčenja) ili hernije diska, na jednoj ili više razina. Pomaže i kod degenerativnih bolesti diska, u fazi rehabilitacije poslije operacije discus hernie, kod glavobolja i vrtoglavica kao posljedica problema sa vratnom kralježnicom te kod skolioza.
 
Trakcija ili dekompresijska terapija kralježnice najučinkovitiji je oblik terapije kod degenerativnih promjena kralježnice, kao što su artroze zglobova ili oštećenja diskova (hernije, protruzije i prolapsi), a uspješnost rješavanja problema u lumbalnom dijelu kralježnice je do 80% te čak 90% u vratnom dijelu kralježnice.
 
Kod primjene ove metode, uslijed istezanja kralježnice, dolazi do malog razmicanja između kralježaka, od samo 1 do 2 milimetra. Pritom dolazi do povećanja tlaka unutar diska, pa taj tlak tjera da se želatinozna jezgra diska koja je “iscurila” vrati unutar vlastite ovojnice, a dekompresija se radi pod kompjutorskom kontrolom, i to intermitentno, s pauzama, kako bi se izbjeglo da dođe do spazma mišića.
 
VAŽNO je naglasiti da je, što se ranije krene s tretmanom nakon ozljede, rezultat puno brži i uspješniji. Tretman nije bolan, čak je mnogim klijentima ugodan, te već nakon nekoliko tretmana prvi efekt je vidljivi.
 
Ovom metodom zapravo se pomaže prirodni proces zacjeljivanja jer se njome može brže dovoditi krv i kisik do diska koji nema krvne žile i jedini način da se prehrani jest da se čovjek giba, što većina ljudi ne čini ili barem ne čini dovoljno.
 
U prilozima možete vidjeti cjenik usluga NADO CENTRA i više informacija o dekompresijskom tretmanu kralježnice.
 
NADO CENTAR VARAŽDIN info:
 
F. Kurelca 2, Varaždin
Tel.: 042 557 513 / 091 311 0822
Radno vrijeme: pon.-sri.- i čet. od  12:00 – 20:00h, uto.- pet. od 08:00 – 16:00h, subota po potrebi.
Email: nado.varazdin@gmail.com
 
 

Dokumenti:

PODIJELI