ekupi.eu – pogodnosti za članove SPH

  • 04. listopada. 2023.
ekupi i Sindikat policije Hrvatske i ove godine nastavljaju poslovnu suradnju kojom je svim članovima SPH osigurano brzo i jednostavno naručivanje proizvoda iz asortimana portala ekupi.eu, uz posebne pogodnosti.
 
Za narudžbu proizvoda potrebno se prijaviti na https://www.ekupi.hr/User/Register.aspx s e-mail adresom otvorenom na domeni @sindikatpolicije.hr. U slučaju da nemate e-mail adresu na domeni @sindikatpolicije.hr obratite se glavnom povjereniku Glavne podružnice SPH u kojoj ste član.
 
Nakon registracije, na e-mail SPH, zaprimiti ćete registracijski link putem kojeg se prijavljujete (logirate) na www.ekupi.hr te će vam se po prijavi na portal ekupi, automatizmom obračunati popust za određenu kategoriju proizvoda.
 
Kao dodatnu pogodnost članovi koji se prijave adresom otvorenom na domeni @sindikatpolicije.hr  od strane ekupi zaprimiti će bon od 50 kn za kategoriju Škola i školski pribor uz minimalnu narudžbu od 200 kn te automatski besplatnu dostavu bilo gdje u RH.
 
Kako biste zaprimili navedeni vrijednosni bon, prije obavljanja kupnje potrebno se javiti u GLAVNU PODRUŽNICU u kojoj ste član, koja će vam isti proslijediti i koji ćete moći iskoristiti pri kupnji proizvoda iz kategorije Škola i školski pribor.
 
Zadnji rok za prijavu GLAVNOJ PODRUŽNICI je 9.9.2019. godine, a vrijednosni bon se može iskoristiti u roku od 7 dana od dana zaprimanja.
 
Naručene proizvode možete platiti gotovinom pri preuzimanju pošiljke, virmanski ili karticama jednokratno i na rate. 
 
Plaćanje karticama jednokratno moguće je American Express, Visa, MasterCard, Diners i Maestro, a plaćanje na rate moguće je: American Express kreditnom karticom do 24 rate, Diners kreditnom karticom do 24 rate, MasterCard i Visa Avenue Mall kreditnim karticama Zagrebačke banke do 24 rate, Visa Inspire i Maestro karticama Privredne banke Zagreb do 24 rate.
 
PODIJELI