ekupi.eu – pogodnosti za članove SPH

  • 04. listopada. 2023.
Poštovani članovi,
 
ekupi i Sindikat policije Hrvatske i ove godine nastavljaju poslovnu suradnju kojom je svim članovima SPH osigurano brzo i jednostavno naručivanje proizvoda iz asortima portala ekupi.eu.
 
Kako biste uspješno iskoristili gore navedene popuste, potrebno se prijaviti na https://www.ekupi.hr/User/Register.aspx s e-mail adresom otvorenom na domeni @sindikatpolicije.hr. U slučaju da nemate e-mail adresu na domeni @sindikatpolicije.hr obratite se glavnom povjereniku Glavne podružnice SPH u kojoj ste član. 
 
Nakon registracije, na mail SPH, zaprimiti ćete registracijski link putem kojeg se prijavljujete (logirate) na www.ekupi.hr te će vam se po prijavi na portal ekupi, automatizmom obračunati gore navedeni popust za određenu kategoriju proizvoda.
 
Naručene proizvode možete platiti gotovinom pri preuzimanju pošiljke, virmanski ili karticama jednokratno i na rate. 
 
Plaćanje karticama jednokratno moguće je American Express, Visa, MasterCard, Diners i Maestro, a plaćanje na rate moguće je: American Express kreditnom karticom do 24 rate, Diners kreditnom karticom do 24 rate, MasterCard i Visa Avenue Mall kreditnim karticama Zagrebačke banke do 24 rate, Visa Inspire i Maestro karticama Privredne banke Zagreb do 24 rate.

Dokumenti:

PODIJELI