EFFECTUS – visoka škola za financije i pravo – pismo namjere za članove SPH

Pismo namjere za članove Sindikata policije Hrvatske:

Poštovani,

koristimo priliku obavijestiti Vas da je EFFECTUS – visoka škola za financije i pravo iz Zagreba otvorila prijave za upis 6. generacije studenata specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment financija.

Nastava na prvoj godini započinje u ljetnom semestru akademske godine 2014./2015., a planirani datum početka nastave je 16. veljače 2015.

Završetkom specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment financija na EFFECTUS-u ostvarujete ukupno 300 ECTS, i to Vas svrstava u osobe sa stečenim drugim stupnjem visokog obrazovanja, a što predstavlja visoku stručnu spremu.

U skladu s odredbama Sporazuma kojeg smo sklopili sa EFFECTUS – visokom školom za financije i pravo, naši članovi i zaposlenici te članovi obitelji naših članova koji upišu specijalistički diplomski stručni studij Menadžment financija na EFFECTUS-u ostvaruju pravo na uvjete financiranja studiranja koji su bitno povoljniji u odnosu na tržišne uvjete.

  • Školarina za diplomski studij za naše članove i članove njihovih obitelji iznosi 27.750,00 kn (plaćanje na 10 rata). Na utvrđeni iznos školarine odobravaju se, ovisno o modelu plaćanja, popusti u skladu s Ugovorom; popust za plaćanje DINERS karticom iznosi 5% (školarina u tom slučaju iznosi 26.363,00 kuna), a popust za jednokratno plaćanje iznosi 10% (školarina u tom slučaju iznosi 24.975,00 kuna).

  • Također, za upis obavljen zaključno s 01. veljače 2015. EFFECTUS je osigurao dvije dodatne pogodnosti:

    • odobren vam je dodatni (First minute) popust od 5% na iznos ugovorene školarine bez obzira na odabrani model plaćanja,

    • kandidati su istovremeno oslobođeni obveze plaćanja troškova upisnog postupka.

Uvjet za upis specijalističkog diplomskog stručnog studija je 180 ECTS bodova stečenih završetkom preddiplomske razine studija, odnosno završen studij u trajanju od tri godine.

Specijalistički diplomski stručni studij Menadžment financija na EFFECTUS-u je do sada s uspjehom završilo više od 30 studenata različitog profila, a trenutno nastavu na njemu pohađa 76 studenata. Prethodno navedeni podaci govore o kvaliteti ovog studija. Sami studenti prepoznaju ovaj studij kao studij budućnosti koji je uspješno povezao dvije znanstvene discipline: financije i pravo. Studij omogućuje stjecanje specijalističkih znanja i kompetencija iz područja suvremenih analitičkih tehnika i vještina s osnovama za donošenje ispravnih financijskih odluka u svakodnevnoj poslovnoj praksi.

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite EFFECTUS-visokoj školi za financije i pravo na adresi: Zagreb, Trg J. F. Kennedya 2, na mail: referada@vsfp.eu ili broj telefona 01/ 6117 777.

 

EFFECTUS – visoka škola za financije i pravo

PODIJELI