DID Solutions – ALU i PVC stolarija

  • 04. listopada. 2023.
Sukladno Ugovoru o poslovnoj suradnji između DID Solutions d.o.o. i Sindikata policije Hrvatske (SPH), u nastavku dostavljamo posebnu ponudu za članove SPH.
 
Tvrtka DID Solutions d.o.o. se bavi distribucijom i ugradnjom PVC i aluminijskih prozora i vrata, kliznih stijena, zimskih vrtova i sličnih proizvoda.
 
Članovima Sindikata policije Hrvatske omogućeno je, uz olakšane načine financiranja, pristupanje energetskoj obnovi svojih domova te udovoljavanje estetskim zahtjevima moderne kuće ili stana.
 
Svi proizvodi u izvedbi PVC-a ili aluminija zadovoljavaju nužne standarde te dugoročno utječu na cijenu grijanja i hlađenja prostora, uvećavaju vrijednost nekretnine i podižu standard življenja u određenom prostoru.
 
Također, valja istaknuti i sve veću potražnju za ostakljivanjima tzv. zimskih vrtova koji stvaraju novi prostor za rekreaciju i odmor u domu te dodaju vrijednost nekretnini.
 
Članovima SPH omogućena je nabava robe iz asortimana prodavatelja na lokaciji Brezovec Zelinski 5b, pod sljedećim uvjetima:
  • za gotovinsko plaćanje popust od 10%
  • na obročno plaćanje do 6 rata putem obustave plaće bez kamata za robu u vrijednosti od do  10.000,00 kn
  • na obročno plaćanje od 7 do 12 rata putem obustave plaće bez kamata za robu u vrijednosti od 10.001,00 na više
 
Član je prilikom preuzimanja robe obvezan predati ovjerenu Izjavu o obustavi plaće, koju možete dobiti u glavnoj podružnici u kojoj ste član.
 
Zainteresirani članovi na jednostavan način mogu ispuniti obrazac s upitnikom te isti poslati tvrtki DID solutions d.o.o. na mail info@didsolutions.hr, uz dokaz članstva u Sindikatu policije Hrvatske, a kako bi ostvarili jedinstvene pogodnosti.
 
U prilogu dostavljamo letak u kojem se možete upoznati s povoljnim uvjetima prodaje i otplate te OBRAZAC s upitnikom.
 
Za detaljnije informacije možete se javiti na broj telefona: 095 794 5255.
 

Dokumenti:

PODIJELI