10% popusta za članove SPH i članove njihovih obitelji, na školarinu jednog od financijski najdostupnijih studija u Zagrebu

VELEUČILIŠTE HRVATSKO ZAGORJE I SINDIKAT POLICIJE HRVATSKE DOGOVORILI SU SURADNJU TEMELJEM KOJE ČLANOVI SINDIKATA I ČLANOVI NJIHOVE OBITELJI IMAJU 10% POPUSTA NA TROŠKOVE ŠKOLARINE JEDNOG OD FINANCIJSKI NAJPRIHVATLJIVIJIH STUDIJA U HRVATSKOJ A NAROČITO U ZAGREBU.

_x000D_
Daljnji razvoj RH i skori ulazak u EU su svakako razlozi zbog kojih bi trebali nastaviti sa obrazovanjem, i zbog kojih Vam nudimo mogućnost upisa na naše Veleučilište, tim više što je sada posljednja prilika za upis na neku od visokoškolskih ustanova za sve koji su završili trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, a nisu polagali državnu maturu, jer od iduće godine, po sadašnjim saznanjima, upis će biti moguć samo uz završenu državnu maturu.

_x000D_
Veleučilište Hrvatsko zagorje također u akademskoj godini 2011./2012. omogućava upis na treću godinu stručnih studija kandidatima koji su završili dvogodišnji ili trogodišnji studij te stekli stupanj više stručne spreme iz područja srodnih studija smjera koji žele upisati.

_x000D_
Veleučilište Hrvatsko zagorje Krapina djeluje već četvrtu godinu kroz tri stručna studijska programa i to Informatika, Prometna logistika i Operativni menadžment a u planu je otvaranje i studija za Graditeljstvo i Multimedije.

_x000D_
Od akademske godine 2011./2012. nastavu preddiplomskih stručnih studija smjerova Informatike i Prometne logistike, organizirati ćemo, u suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb, tako da će održavanja nastave biti omogućeno, osim u Krapini i u prostorima Obrtničke komore Zagreb u Zagrebu, Ilica 49.

_x000D_
Više o programima preddiplomskih stručnih studija:

_x000D_
OPERATIVNI MENADŽMENT
_x000D_
Menadžerske vještine koje se izučavaju na studiju Operativi menadžment imaju za cilj da se student osposobi za operativne menadžerske poslove u različitim područjima kao što su industrija, trgovina, građevinarstvo, špedicija, promet, logistika, turizam, ugostiteljstvo, komunalne i zdravstvene ustanove, upravne ustanove, državna uprava i drugo.
_x000D_
Usvajanjem znanja koje nudi studij Operativni menadžment studenti stiču kompetencije za:
_x000D_
samostalno osnivanje i vođenje poslova vlastite tvrtke, malih i srednjih poduzeća i ustanova, ili pružanje usluga drugim poduzetnicima
_x000D_
uspješno uključivanje u poslove vezane uz pojedine poslovne funkcije u velikim poduzećima
_x000D_
upravljanje poslovnim procesima
_x000D_
pokretanje gospodarskih projekata i studija
_x000D_
uspješno ostvarivanje dobrih vlastitih ili tuđih poduzetničkih ideja
_x000D_
rukovođenje manjim, srednjim i većim radnim cjelinama
_x000D_
obavljanje poslova iz područja marketinga, logistike, prometa, špedicije, osiguranja
_x000D_
nastavak osposobljavanja na drugim znanstvenim i stručnim institucijama

_x000D_
PROMETNA LOGISTIKA
_x000D_
Studiji logistike su noviji studiji kod nas iako je logistika vrlo stara djelatnost te je danas je prisutna u skoro svim ljudskim djelatnostima. Da bi se razjasnio pojam logistike najbolje je navesti definiciju usvojenu od Vijeća Europe :“ Logistika se definira kao upravljanje tokovima robe i sirovina, procesima izrade, završnih proizvoda i pridruženim informacijama od točke izvora do točke krajnje uporabe u skladu s potrebama kupaca.
_x000D_
Na studiju Pometne logistike studenti se obrazuju i osposobljavaju za:
_x000D_
stručne poslove osnivanja i samostalnog vođenja obrta, malog i srednjeg poduzeća te za uspješno uključivanje u poslove vezane uz pojedine poslovne funkcije
_x000D_
organizaciju i vođenje skladišta, distribucijskih centara i robnih terminala
_x000D_
obavljanje poslova u špediciji i osiguranju
_x000D_
organizacija i vođenje poslova u auto servisima, tehničkim pregledima, auto kućama
_x000D_
vođenje autoškola
_x000D_
organizacija i vođenje različitih logističkih sustava
_x000D_
organizacija prevoženja tereta i putnika u različitim prometnim granama
_x000D_
– daljnji nastavak studija na drugim znanstvenim i stručnim institucijama

_x000D_
Školarina za jednu godinu studija iznosi 18.000,00 kuna i moguće ju je platiti na 6 rata.

_x000D_
Sve detaljnije informacije o programima stručnih studija, dokumentima potrebnim za prijavu, detaljima prijave i razredbenog ispita, te upisima i školarinama, možete dobiti od 9 do 12 sati u prostorima Obrtničke komore Zagreb, Ilica 49, prvi kat, tel. 01/4806-545 ili na telefon 049/382-125, 091/3800-203 te na www.vhzk.hr.

PODIJELI