Blog

Carinska uprava – sastanak s predstavnicima SPH

Danas, 12. rujna 2023. godine, u Ministarstvu financija, prostorijama Središnjeg ureda Carinske uprave održan je sastanak između predstavnika Sindikata policije Hrvatske, predsjednika SPH g. Dubravka Jagića, glavnog tajnika SPH g. Edina Sarajlića i koordinatora SPH za Carinsku upravu g. Željka Miloša i predstavnika Carinske uprave, ravnatelja g. Maria Demirovića i pomoćnice ravnatelja gđe. Tamare Gajer – Sombolac.
Tema sastanka bile su izmjene Zakona o carinskoj službi, a predstavnici Sindikata policije Hrvatske iznijeli su prijedlog u svezi pojedinih odredbi trenutnog Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o carinskoj službi.
Na sastanku je dogovoreno da će Sindikat policije Hrvatske u pisanom obliku dostaviti konkretne primjedbe i prijedloge na tekst Nacrta Zakona. Također, dogovoreno je da će se u budućnosti sastanci održavati redovito ili po potrebi, a u cilju razvijanja socijalnog partnerstva između Sindikata policije Hrvatske kao reprezentativnog sindikata državnih službi i Carinske uprave. 
O daljnjim informacijama vezanim uz ovu tematiku pravovremeno ćemo vas obavijestiti.
PODIJELI