Blog

Sindikalni susret Sindikata policije Hrvatske – Trogir 2021.

Obavještavamo vas kako je danas, 11. kolovoza 2021. godine, vodeći računa o dosad iskazanom interesu prijavljenih te trenutnim epidemiološkim mjerama, Predsjedništvo SPH donijelo odluku kako će se ove godine, u skladu s pozitivnim iskustvima od prošle godine, organizirati Sindikalni susret SPH.
Sindikalni susret organizirat će se bez sportskih natjecanja, s naglaskom na odmoru i druženju,  kako bismo našim članovima omogućili nekoliko dana zabave i opuštanja na našem Jadranu, a isti će se održati od 26.-29. kolovoza 2021. godine u Hotelu Medena u Trogiru.
Slijedom navedenog, obavještavamo vas kako će za sudjelovanje na Sindikalnom susretu SPH biti potrebno predočenje važeće COVID potvrde, a u skladu s epidemiološkim mjerama propisanim od strane Stožera civilne zaštite RH.
Navedenu potvrdu mogu dobiti:
Navedene potvrde biti će potrebno predočiti glavnom povjereniku, povjereniku ili osobi zaduženoj za prikupljanje COVID potvrda prilikom ulaska u vozilo organiziranog prijevoza ili po dolasku u Hotel (ukoliko putujete privatnim prijevozom). Napominjemo da je sudjelovanje na sindikalnom susretu moguće isključivo uz predočenje COVID potvrda.
Za sve daljnje informacije molimo da se obratite u glavnu podružnicu u kojoj ste član.
PODIJELI