Blog

LAQO by CROATIA OSIGURANJE – pogodnost za članove SPH

Obavještavamo vas da su CROATIA OSIGURANJE d.d. i SINDIKAT POLICIJE HRVATSKE za sve članove sindikata policije Hrvatske ugovorili posebne popuste prilikom ugovaranja LAQO polica obveznog osiguranja vozila i Kasko osiguranja. 
Ponuda za članove Sindikata odnosi se na dodatni popust od 75kn na policu obveznog i popust od 120kn na policu Kasko osiguranja, uz napomenu da će vam, ukoliko u trenutku ugovaranja postoji aktivna promocija LAQO osiguranja koja je bolja od posebne ponude, agent ponuditi bolju ponudu ili opciju izbora promocije (primjerice popust ili poklon bon za 100 kn goriva).
Za ostvarivanje posebne ponude potrebno se javiti korisničkoj podršci na broj 072 072 072 sa sljedećim podacima: 
LAQO je osiguranje koje nudi potpuno digitalne police obveznog osiguranja vozila i Kasko osiguranja koje se kreiraju za samo nekoliko trenutaka, bez ikakve potrebe za odlascima u poslovnice.
Policu obveznog osiguranja moguće je nadograditi s dodatnim opcijama kako bi još bolje zaštitili sebe, putnike i vozilo poput: Vozač i putnici, Zaštita bonusa, Vuča i asistencija, Kasko basic, Tuča i Sudar sa životinjom.
Kasko polica u LAQO ugovara se po principu sudjelovanja u šteti (neki to još zovu učešćem u šteti ili franšizom), što znači da je moguće izabrati iznos sudjelovanja u šteti koji se plaća samo ako dođe do štete.
U LAQO osiguranju možete osigurati osobne automobile, motocikle ili teretna vozila do 3,5 tone.
Svi korisnici u startu ostvaruju maksimalnih 50% bonusnog popusta, uz mogućnost i drugih popusta: 5% popusta za plaćanje odjednom, dodatnih 20% popusta na Kasko policu (ako se ugovaraju polica obveznog osiguranja i Kasko istovremeno), popust prilikom obnove za vozače koji ne provode puno vremena za volanom (program „Manje voziš, manje plaćaš“).
Dostupne su opcije plaćanja karticom, KEKS Pay aplikacijom ili uplatnicom na račun, a u tijeku je priprema mogućnosti plaćanja putem obustave na plaću.
Polica nakon ugovaranja dolazi na e-mail, a u mobilnoj LAQO aplikaciji svi dokumenti su uvijek dostupni na jednom mjestu, kao i jednostavna prijava štete, obnova police i sve potrebne informacije.
Više detalja dostupno je na www.laqo.hr
Za sva dodatna pitanja možete se javiti na korisničku podršku, na broj 072 072 072 (radno vrijeme podrške: ponedjeljak – petak 8 – 21, subota 8 – 16).
PODIJELI