Blog

Wings for life World Run – sudjelovanje ekipe Sindikata policije Hrvatske

Jedan dan i tisuće ljudi. Tisuće kilometara i jedan cilj – malim doprinosom učiniti svijet boljim geslo je globalne utrke “Wings for live World Run” koja je 05.05.2019. godine po šesti puta održana u Zadru.
Od 9 000 trkača u Zadru, pored brojnih trkača iz Koprivnice po šesti puta sudjelovali su i policijski službenici PU koprivničko-križevačke kao ekipa Sindikata policije Hrvatske, koji kroz razne projekte sudjeluju s osobama s invaliditetom, te su i ovom prilikom u Zadar vodili osobe s invaliditetom koje su u utrci sudjelovale u invalidskim kolicima.
Nataša Friščić utrku je završila s prijeđenih 3,47 km u invalidskim kolicima, Mirjana Horvat i Igor Balaško u invalidskim kolicima utrku su završili s 5,48 km.
U ovogodišnjoj utrci su učestvovali i prijatelji članova udruge “Bolje sutra” Tanja Magdić, Tomislav Široki, Saša Vlahović, Kristina Strugar-Solić i Nikolina Sokač.
Od policijskih službenika Tomica Glavina utrku je završio u pratnji osoba u invalidskim kolicima s 5,7 km, Zoran Zlatar utrku je završio s istrčanih 9,23 km, Bojan Pečnik s 14,09 km, Željko Strmečki s 19,07 km, Goran Solić s 22,09 km, dok je Renato Begović ovogodišnju zadarsku utrku završio s istrčanih 27,03 km.
Prev strelica 01 / 03 Dalje strelica
PODIJELI