Blog

XIII. Sportske igre SPH – izleti

U sklopu ovogodošnjih Sportskih igara Sindikata policije Hrvatske organizirali smo dva izleta za članove. Ukoliko ćete biti zainteresirani, detaljne informacije moći ćete dobiti na info pultu (recepciji apartmana) ili kod vašeg sindikalnog povjerenika.
U nastavku dostavljamo kratki opis izleta.
1. Izlet brodom Zaton – PP Telašćica 
Polazak u subotu, 23.09. ispred recepcije kampa u 08.30 sati.  Plovi se uz otok Ugljan/Ošljak te se prolazi ispod mosta koji spaja otok Pašman i Ugljan. Prolazak ispod mosta oko 10.00 sati. U 11.00 sati ulazi se u kornatski arhipelag te se izlazi na otvoreno more i plovi se uz visoke stijene Dugoga otoka. Za vrijeme plovidbe u 11.30 sati servira se ručak te u 12.00 sati pristaje se u uvalu Telašćica. Nakon iskrcaja s broda gosti mogu obići slano jezero/kupati se u istom, a  temperatura samog jezera je 10 stupnjeva viša nego temperatura samog mora, mogu pješice izaći na vidikovac i uživati u panorami kornatskog otočja/visokih stijena. Povratak iz Telašćice je u 14.45 sati.  Povratak u  Zaton  oko 17.30 sati. 
Cijena po osobi iznosi 150,00 kn (PDV uključen u cijenu), a u cijeni karte je uračunato  piće (kava, vino bijelo/crno te mineralna/obična voda).
2. Izlet – Šibenik i Pakovo selo
Polazak oko 09.00 sati.  U Šibenik dolazimo oko 10.30 sati. Razgled Šibenika u pratnji vodiča, ulaz  i obilazak tvrđave, a zatim slobodno vrijeme cca 30 min. Polazak iz Šibenika oko 13 sati i dolazak u Pakovo selo oko 14.00 sati. Obilazak “Didove kuće” te mala degustacija domaćih proizvoda šibenskog kraja.  Povratak u Zaton oko 17.00 sati.
Cijena po osobi iznosi 166,00 kn (PDV uključen u cijenu).
PODIJELI