Dopunsko zdravstveno osiguranje Croatia zdravstvenog osiguranja d.d. – 62,00 KN SAMO ZA ČLANOVE SPH –

DOPUNSKO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
CROATIA ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA d.d.
– 62,00 KN SAMO ZA ČLANOVE SPH –

_x000D_
Poštovani,

obzirom na medijsku objavu kako Ministarstvo zdravlja Republike Hrvatske od 1. svibnja o.g. namjerava povećati cijenu dopunskog osiguranja HZZO-a za 30%, odnosno s dosadašnjih 70 na 89 kuna, a što je potvrdio i sam ministar zdravlja g. Dario Nakić u emisiji Hrvatskog radija “A sada Vlada” izjavivši da će navedeno biti odlučeno na Sjednici Vlade, ovim putem vas obavještavamo kako će jedinstveni iznos mjesečne POLICE CROATIA DOPUNSKOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA ZA ČLANOVE SINDIKATA POLICIJE HRVATSKE OSTATI ISTI – 62,00 kune.

Napominjemo kako polica Croatia dopunskog zdravstvenog osiguranja pokriva participaciju iz obveznog zdravstvenog osiguranja i doplatu s tzv. A liste lijekova (navedeno pokriva polica dopunskog zdravstvenog osiguranja HZZO-a) te pored toga pokriva i doplatu za lijekove s Dopunske liste lijekova HZZO-a, tzv. B lista lijekova (navedeno ne pokriva polica dopunskog osiguranja HZZO-a).

Članovi Sindikata policije Hrvatske policu Croatia dopunskog zdravstvenog osiguranja mogu ugovoriti i za članove obitelji, a sve detaljne informacije možete zatražiti u Glavnoj podružnici SPH u kojoj ste član.

S poštovanjem,

Predsjednik SPH

Dubravko Jagić

PODIJELI