Blog

Donacija SPH članovima poplavljenih područja u Slavoniji

Poštovani,
_x000D_
obavještavamo vas da je dana 2. rujna 2014. godine u Uredu Sindikata policije Hrvatske u Zagrebu održan sastanak Radne grupe za provedbu humanitarne akcije SPH.
_x000D_
Na samom sastanku, između ostalog, odnesena je i odluka da će SPH svim članovima iz Gunje i drugih poplavljenih mjesta u svibnju o.g., kojima su stambeni objekti (obiteljske kuće) poplavljeni, donirati bijelu tehniku i ostale kućanske uređaje, sukladno potrebama naših članova.
_x000D_
Temeljem navedenog, tijekom ovog i slijedećeg tjedna, poduzeće Ines d.o.o. Vinkovci će, članovima SPH, izvršit isporuku naručenih kućanskih aparata (perilice rublja, hladnjaci, TV, peći za grijane i dr.).
_x000D_
Vrijednost ove donacije iznosi oko 80.000 kn te se iskreno nadamo da ćemo time, barem djelomično, pomoći našim članovima, od kojih se neki još uvijek nisu vratili svojim kućama.
_x000D_
U ovu akciju uključeni su i obitelji naših pokojih kolega iz Gunje i Rajevog Sela te će i njima biti isporučena donacija.
_x000D_
I ovim putem, još jednom, zahvaljujemo svim članovima SPH, kao i ostalim zaposlenicima MUP-a koji su se odazvali Humanitarnoj akciji SPH organiziranoj 20. svibnja o.g. te dobrovoljnim uplatama (i obustavama na plaći) pomogli svojim kolegama u Slavoniji!

S poštovanjem,

SINDIKAT POLICIJE HRVATSKE

PODIJELI