Blog

ZAHVALA svim članovima SPH i ostalim djelatnicima MUP-a

Poštovane kolegice, poštovani kolege,
_x000D_
danas, 12. rujna 2014. godine, točno u podne, u policijskim upravama, policijskim postajama i MUP-u Sjedište, na dostojanstveni način, uključivanjem svjetlosnih i zvučnih signala na svim službenim vozilima i obustavom radnih aktivnosti, veliki broj djelatnika MUP-a odao je počast i iskazao zahvalu svim nastradalim kolegama prilikom obavljanja posla, te su ukazali na težak položaj u kojem se nalaze svi policijski službenici i državni službenici i namještenici zaposlenici MUP-a.
_x000D_
Ovim putem zahvaljujemo svim članovima Sindikata policije Hrvatske i ostalim djelatnicima Ministarstva unutarnjih poslova koji su se odazvali ovoj akciji kojoj je cilj bio ukazivanje na opasnost policijskog posla, česta stradavanja i nedovoljna zaštita pri obavljanju službe.
_x000D_
Svima onima koji se nisu odazvali akciji, a nisu bili spriječeni službenim obvezama, također zahvaljujemo te podsjećamo da se akcija održala u ime svih nastradalih kolega – policajaca, kao i svih onih koji bi u budućnosti mogli nastradati.
_x000D_
Nitko od nas ne može biti siguran, zbog težine i opasnosti našeg posla, da baš sutra možda baš on neće biti taj koji će nastradati, s toga svaka solidarnost i potpora djelatnicima MUP-a nije samo obveza, već i nužnost.

Dosta je bilo obezvrjeđivanja rada policijskih službenika i državnih službenika i namještenika! Šaljemo poruku svim djelatnicima MUP-a da, samo zajedno, udruženi, možemo nešto postići i zaštiti dignitet naše struke!

Galeriju slika možete pregledati ovdje.

S poštovanjem,

Predsjednik SPH_x000D_
Dubravko Jagić

PODIJELI