Blog

Darivanje krvi = transfuzija ljubavi!

Poštovani članovi Sindikata policije Hrvatske,
_x000D_
u nastavku, u cijelosti, prenosimo
obavijest Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu u svezi darivanja krvi.
_x000D_
Obzirom na potrebe HZTM-a, molimo darivatelje, i sve one koji će to postati, a osobito osobe krvnih grupa koje su obilježene kao “premale zalihe” da se priključe dobrovoljnom darivanju krvi, jer svako darivanje krvi može spasiti nečiji život!
_x000D_
Unaprijed zahvaljujemo!

S poštovanjem,

SINDIKAT POLICIJE HRVATSKE

Trenutne zalihe krvi možete vidjeti OVDJE!_x000D_
* * * * *
Poštovani darivatelji krvi i svi oni koji ćete to postati,
_x000D_
Želimo Vam prikazati stanje zaliha krvi u Hrvatskom zavodu za transfuzijsku medicinu koji prikuplja preko 50% krvi u Republici Hrvatskoj i opskrbljuje krvlju i krvnim pripravcima preko 30 zdravstvenih ustanova.

Na slikama (doze krvi) prikazano je trenutačno stanje zaliha krvi prema krvnim grupama (na dan 18.08.2014.). Optimalne količine su između vrijednosti označene kao PREMALE i PREVELIKE ZALIHE.
_x000D_
Ako su trenutačne količine krvi Vaše krvne grupe ispod oznake PREMALE ZALIHE, molimo Vas da se odazovete na akcije dobrovoljnog darivanja krvi prema rasporedu darivanja koji je objavljen na našoj web stranici ili kod nas u Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu, Petrova 3, 10 000 Zagreb.
_x000D_
Ako su trenutačne količine krvi Vaše krvne grupe iznad oznake PREVELIKE ZALIHE, molimo Vas privremeno odgodite darivanje dok se zalihe Vaše krvne grupe ne smanje.
_x000D_
Zahvaljujemo Vam na darovanoj krvi u ime svih onih kojima je krv potrebna.

Vaš HZTM

 

PODIJELI