Blog

ČLANSKA ISKAZNICA SPH KAO SREDSTVO AUTORIZACIJE OBUSTAVE NA PLAĆU

Poštovani članovi, 

dana 22. siječnja o.g. našim dopisom broj: 33/14. predstavili smo vam novu člansku iskaznicu Sindikata policije Hrvatske.

Obzirom da je sam postupak zahtijevao veliki broj priprema kao i prilagodbu informatičkog sustava MUP-a i poslovnih partnera, obavještavamo vas da je od današnjeg dana, 9. lipnja 2014. godine, članska iskaznica Sindikata policije Hrvatske dobila novu funkcionalnost, koja od sada, osim kao dokaz članstvu u SPH, služi i kao sredstvo autorizacije obustave na plaću.

Svi članovi SPH koji žele koristiti člansku iskaznicu kao sredstvo autorizacije obustave na plaću, u proteklom razdoblju su mogli preuzeti Izjavu o korištenju PIN-a za preuzetu člansku iskaznicu te korisničke podatke (korisničko ime i lozinku) za pristup pregledu realiziranih obustava na kupnju roba i usluga, kao i o limitu dozvoljenom za kupnju, na web portalu www.union4you.hr. Članovi koji to još nisu, PIN mogu preuzeti u Glavnoj podružnici SPH u kojoj su članovi. Autorizacija se vrši putem POS uređaja i to PIN-om kojeg ste zaprimili s članskom iskaznicom.

Sukladno vašim pisanim suglasnostima, od MUP-a smo zatražili potrebne podatke, uspješno je izvršen import potrebnih podataka te je definiran limit odobrenja korištenja kartice za svakog člana korisnika kartice SPH kao sredstva autorizacije obustave na plaću.

Korištenje kartice kao sredstvo autorizacije obustave na plaću će se unapređivati, a za početak vas možemo izvijestiti da je među prvim partnerima kod kojih je moguće obaviti sindikalnu kupnju putem obustave na plaću njenom autorizacijom pomoću nove iskaznice tvrtka KONZUM d.d.

Posebno izdvajamo da u Konzumu d.d. svi članovi SPH, korisnici autorizirane iskaznice SPH, ostvaruju posebnu pogodnost – jednokratni popust dobrodošlice od 10% koji se može iskoristiti prilikom kupnje robe u bilo kojoj trgovini Konzuma. 

Navedeni popust svaki član SPH može iskoristiti autorizacijom putem POS aparata (s PIN-om koji se zaprima od sindikalnog povjerenika) te se popust ne mora nužno iskoristiti prilikom prve kupnje. Uz personalizirani bon potrebna je identifikacija i osobnom iskaznicom. Napominjemo da je naša namjera da se slične akcije dogovore i u narednim vremenskim razdobljima.

Kako bi ostvarili popust, potrebno je da članska iskaznica SPH bude aktivirana, tj. da ste kod sindikalnog povjerenika preuzeli PIN, te je potrebno predočiti personalizirani bon kojeg ćete zaprimiti Glavne podružnice SPH.

Uz prodavaonice Konzuma, člansku iskaznicu SPH, trenutno možete koristiti i u prodavaonici ABC Interijera u Zagrebu (do 18 rata uz 15% popusta) te u Poliklinici IMED u Zagrebu (do 12 rata uz 15% popusta).

Pored svega navedenog, dodajemo da će u narednim danima biti instalirani POS uređaji i u poslovnicama Euroherc osiguranja (do 10 rata), o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni, te ćete, nakon zaprimljene obavijesti, moći koristiti člansku iskaznicu kao autorizaciju obustave na plaću i u njihovim poslovnicama.

Napominjemo da će, ovisno o poslovnim partnerima, za članove SPH, autorizacija putem POS uređaja biti moguća jednokratno i na rate, tako da npr. u Konzumu se naplaćuje ukupna mjesečna potrošnja uz odgodu plaćanja do slijedeće plaće, a kod drugih partnera na rate.

Također, članovi koji još nisu zaprimili nove članske iskaznice SPH (npr. novoučlanjeni) ili osobe koje se naknadno odluče aktivirati karticu (potrebno je ovjeriti Izjavu/suglasnost i preuzeti PIN za korištenje), gore spomenuti popust i pogodnosti moći iskoristiti odmah po primitku iskaznice i PIN-a.

Na kraju, napominjemo da, ukoliko bi došlo do bilo kakvih poteškoća u korištenju kartice u početnom razdoblju, molimo da takve slučajeve prijavite na podrska@union4you.hr ili broj telefona: 01/ 2310 479.

S poštovanjem,

PODIJELI