Blog

Referendum sindikata javnih i državnih službi za zaposlene u Ministarstvu unutarnjih poslova RH za članove Sindikata policije Hrvatske

Referendum sindikata javnih i državnih službi za zaposlene u MUP-u za članove SPH održati od 22. svibnja (s početkom u 8:00 sati) do 28. svibnja (sa završetkom u 12:00 sati) 2013. godine.

– Č L A N O V I M A    S P H –
– P O V J E R E N I C I M A    S P H –

Poštovani članovi SPH,
_x000D_
obavještavamo vas da će se referendum sindikata javnih i državnih službi za zaposlene u Ministarstvu unutarnjih poslova RH za članove Sindikata policije Hrvatske održati od 22. svibnja (s početkom u 8:00 sati) do 28. svibnja (sa završetkom u 12:00 sati) 2013. godine.
U pojedinim glavnim podružnicama provođenje referenduma može biti i u kraćem vremenskom razdoblju unutar gore navedenog vremena ako se u tom razdoblju može odazvati dovoljan broj članova.
_x000D_
Referendumu mogu pristupiti isključivo članovi Sindikata policije Hrvatske
i to na način da u navedenom razdoblju kontaktiraju povjerenika SPH za svoju ustrojstvenu jedinicu od kojeg će dobiti „referendumski listić“ na kojem će se moći izjasniti na referendumsko pitanje – navedeni „referendumski listić“ svaki član će moći ubaciti u glasačku kutiju koja će biti postavljena u ustrojstvenoj jedinici ili će biti kod povjerenika SPH za ustrojstvenu jedinicu.
_x000D_
Napominjemo da je referendumsko pitanje za članove Sindikata policije Hrvatske nešto drukčije u odnosu na npr. referendumsko pitanje zaposlenih u srednjim školama zbog razlike u načinu i mogućem provođenju industrijskih akcija te specifičnosti problema zaposlenih u MUP-u.
_x000D_
Da bi referendum uspio nužno je da istom pristupi više od 50% članova Sindikata policije Hrvatske od čega više od 50% mora glasati za referendumsko pitanje.
_x000D_
Svi koji se odazovu na referendum neka zaokruže DA samo ako su u potpunosti spremni odazvati se i pristupiti „industrijskim akcijama“ koje će se poduzeti u skladu s vašim odgovorom i čiji će uspjeh ovisiti odazivu prema iskazanom glasu.
_x000D_
Izađite i izjasnite se da li ste za.
_x000D_
Dodatne informacije možete dobiti u Glavnoj podružnici Sindikata policije Hrvatske.


S poštovanjem,

Predsjednik SPH_x000D_
Dubravko Jagić

234 20-5-2013 članovi i povjerenici – Referendum

PODIJELI