Blog

Objava slobodnih radnih mjesta policijskih službenika

_x000D_
MUP je 1. ožujka 2013. godine objavio popis slobodnih radnih mjesta policijskih službenika._x000D_

_x000D_
Poštovani,

_x000D_
obavještavamo vas da je Ministarstvo unutarnjih poslova
dana 1. ožujka 2013. godine objavilo popis slobodnih radnih mjesta policijskih službenika sukladno odredbama članka 18. Zakona o policiji (34/2011) i Pravilnika o sadržaju i dostuposti informacija o slobodnim radnim mjestima policijskih službenika te načinu objave slobodnih radnih mjesta, sastavu i načinu rada Povjerenstva za odabir kandidata za premještaj (NN 113/12).

Iz vijesti objavljene 1. ožujka 2013. godine na stranici www.mup.hr citiramo:

“Uvidom u ovaj popis, svi policijski službenici se po prvi puta mogu na jednom mjestu informirati o svim slobodnim radnim mjestima koje Ministarstvo planira popuniti premještajem.

Objavom popisa slobodnih radnih mjesta svi policijski službenici imaju priliku upoznati se s mogućnostima promjene radnog mjesta.
_x000D_
Službenici Ministarstva mogu više saznati na internom portalu otvaranjem izbornika „Ljudski potencijali“.”

_x000D_
Obzirom na veći broj upita napominjemo zainteresiranim da je popis slobodnih radnih mjesta moguće vidjeti isključivo na računalima spojenim na MUP-ovom intranetu (interna mreža računala MUP-a) te isto nije moguće sa svakog računala s pristupom internetu.

_x000D_
Napominjemo da zamolbu za premještaj na radno mjesto objavljeno na popisu policijski službenik podnosi u roku od 30 dana od objave popisa, a Povjerenstvo o zamolbi odlučuje u roku od 60 dana od objave popisa (čl. 70. Zakona o policiji).

S poštovanjem,


Predsjednik SPH
PODIJELI