Vježbenici – zaduživanje službene odore

_x000D_
Poštovani,
_x000D_
dana 03. prosinca 2012. godine s radom u statusu vježbenika u MUP-u započelo je s radom 205 polaznika 8. naraštaja tečaja za zanimanje policajaca._x000D_
Poštovani,
_x000D_
dana 03. prosinca 2012. godine s radom u statusu vježbenika u MUP-u započelo je s radom 205 polaznika 8. naraštaja tečaja za zanimanje policajaca.
_x000D_
Prema našim informacijama, do danas vježbenici raspoređeni u PU brodsko-posavskoj, PU sisačko-moslavačkoj i PU splitsko-dalmatinskoj nisu zadužili zimsku službenu odoru te im je stoga praktički onemogućeno provođenje vježbeničkog staža. Napominjemo da su, prema našim informacijama, primljeni vježbenici zadužili ljetnu odoru i dijelove rabljene opreme (npr. službeni remen), dok službenih palica i sredstva za vezivanje nema.
_x000D_
Molimo vas da provjerite ove naše navode te, ukoliko su oni točni, utvrdite zašto navedeni policijski vježbenici nisu zadužili zimske odore. Ako zimskih odora nema tražimo da se hitno naruče, po mogućnosti, tako da se prije narudžbe kontaktiraju navedeni vježbenici kako bi dali potrebne veličinske brojeve odjeće i obuće te na taj način izbjegli praksu prijašnjih godina kada su pojedini djelatnici dobivali dijelove odore i po nekoliko brojeva veće od potrebnih.
_x000D_
Skrećemo pažnju da bi u kraćem vremenskom roku s radom trebali započeti i drugi polaznici navedenog naraštaja pa molimo da se ne ponovi ista situacija.

_x000D_
S poštovanjem,_x000D_
Predsjednik SPH_x000D_
Dubravko Jagić
PODIJELI