Blog

VIII Sportske igre Sindikata policije Hrvatske – Umag 2012. – rezultati

_x000D_
Od 13.-16. rujna 2012. godine u Umagu su održane VIII Sportske igre Sindikata policije Hrvatske na kojima je sudjelovalo više od 1.300 članova SPH, delegata te sindikata iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Kosova, Albanije i Crne Gore te gostiju iz cijele Hrvatske._x000D_
Od 13.-16. rujna 2012. godine u Umagu su održane VIII Sportske igre Sindikata policije Hrvatske na kojima je sudjelovalo više od 1.300 članova SPH, delegata te sindikata iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Kosova, Albanije i Crne Gore te gostiju iz cijele Hrvatske.
_x000D_
Članovi SPH su se natjecali u slijedećim disciplinama:

  • mali nogomet (M) – ekipno,
  • kuglanje (M, Ž) – ekipno i pojedinačno,
  • šah (M, Ž) – pojedinačno,
  • boćanje (M) – ekipno,
  • odbojka na pijesku (M, Ž) – ekipno,
  • pikado (M, Ž) – ekipno i pojedinačno,
  • gađanje zračnom puškom (M, Ž) – ekipno i pojedinačno te
  • stolni tenis (M, Ž) – ekipno i pojedinačno.

Disciplina koja je privukla najviše pažnje sudinika i izmamila najviše smijeha bila je potezanje užeta koje je ove godine po prvi put organizirana te je ista imala revijalni karakter.
_x000D_
Rezultate navedenih disciplina možete vidjeti u prilogu ove obavijesti.

Ukupni pobjednik VIII Sportskih igara Sindikata policije Hrvatske je, drugi puta za redom, ekipa Glavne podružnice Sindikata policije Hrvatske za PU MEĐIMURSKU te je predsjednik SPH g. Dubravko Jagić pobjednički pehar uručio v.d. Glavnog povjerenika Glavne podružnice SPH za PU međimursku g. Dariu Umljenoviću.
_x000D_
Svake večeri tijekom sva 3 dana Sportskih igara SPH, za sve sudionike bile su organizirale zabavne večeri u šatoru u kojem se pjesma orila do ranih jutarnjih sati.
_x000D_
Ovim putem zahvaljujemo svim članovima, sudionicima i delegatima sindikata susjednih zemalja na sudjelovanju te svim dobrim ljudima koji su pomogli pri organizaciji VIII Sportskih igara Sindikata policije Hrvatske, a najboljima još jednom iskreno čestitamo.

Rezultati SI SPH – Umag 2012.

PODIJELI