Sindikat Policije Hrvatske

Villa San - ponuda smještaja za članove Sindikata policije Hrvatske

Poštovani članovi,

u nastavku vam dostavljamo posebnu ponudu smještaja za članove Sindikata policije Hrvatske u Villi San koja se nalazi u centru Velog Lošinja.

Mogućnosti plaćanja:

• za gotovinsko plaćanje - 30% popusta
  • ovjerenom izjavom o obustavi na plaću do 6 rata (preuzetoj u glavnoj podružnici u kojoj ste član) -  popust  od 20%, a obustava počinje nakon potvrđene rezervacije smještaja.

Više informacija možete dobiti na tel: 051 236 016; 091 2360 160, info@villasan.eu, web: www.villasan.eu

Villa San je prekrasna aristokratska vila iz 19-og stoljeća koju je sagradio mađarski grof svojoj kćeri. Smještena je u centru Velog Lošinja, a od mora je udaljena svega 20 metara.

Na udaljenosti 100 metara od vile je hotelska plaža dobitnik „ Plave Vrpce“ (pristup za invalide i bazen za malu djecu), a u blizini su brojne kamenite, stjenovite i šljunčane plaže.
Kapacitet vile je oko 50-tak osoba, a sobe su jedno-krevetne, dvo-krevetne i tro-krevetne. Opremljene su kupaonicom, klimom ( grijanje- hlađenje) i TV-om sa prekrasnim pogledom na more.

"Zračne toplice"  Veli lošinj- zdravstveni turizam

Posebno ističemo mikro klimu Velog Lošinja koji je priznato europsko lječilište za dišne puteve, alergijske smetnje respiratornog sustava te psorijaze.

Tradicija liječenja ovih zdravstvenih problema u Velom Lošinju je započela prenamjenom dvorca austrijskog nadvojvode Karla Stjepana Habsburškog 1886, koji je kasnije pretvoren u lječilište i park - botanički vrt „ Podjavori“. Veli Lošinj je danas sa svojom bolnicom za dišne probleme i psorijazu u vrhu svjetske medicine po rezultatima koji se na Lošinju postižu.

Za članove Sindikata policije zaprimljene rezervacije u razdoblju od 20.01.2017.do 01.04.2017. Villa San odobrava posebne popuste i uvjete plačanja kako je navedeno u priloženom cjeniku.