Službene stranice prvog hrvatskog policijskog sindikata

PU VARAŽDINSKA

Premium Visa Gold kartica - pogodnost za članove Sindikata policije Hrvatske

Premium Visa Gold kartica - pogodnost za članove Sindikata policije Hrvatske

Predstavljamo posebnu ponudu PBZ Card-a za članove Sindikata policije Hrvatske kojima je omogućeno traženje Premium Visa Gold kartice bez plaćanja upisnine i članarine za prvu godinu korištenja kartice. Za naredne godine korištenja kartice, članarina za Premium Visa Gold karticu će se obračunavati u visini od 50% redovne članarine za navedenu karticu. 
 
Korištenje navedene pogodnosti omogućeno je i članovima koji su postojeći korisnici Premium Visa Gold kartice izdavatelja PBZ Card-a i nije potrebno popunjavati novu pristupnicu. Pogodnost se za postojeće korisnike primjenjuje od prve obračunate članarine nakon 1. lipnja 2022. i nakon što član pisanim putem pošalje zahtjev (sa mail adrese koja ja bila navedena u pristupnici) za pripis odgovarajućih pogodnosti, zajedno sa svojim podacima, OIB-om, zadnjom platnom listom i preslikom članske iskaznice ili potvrde o članstvu na mail adresu info@pbzcard.hr. Potrebno je napisati napomenu "Zahtjev prema posebnim pogodnostima" te se takav zahtjev rješava temeljem maila.
 
Članovi koji do sada nisu bili korisnici Premium Visa Gold kartice mogu istu zatražiti dolaskom u najbližu poslovnicu PBZ-a gdje je potrebno zatražiti pristupnicu s posebno kreiranim kodom za članove SPH. Pristupnicu je potrebno ispuniti i potpisati te uz nju priložiti kopiju osobne iskaznice (obostrano), kopiju zadnje platne liste, kopiju članske iskaznice SPH ili odgovarajuću potvrdu o članstvu i ostalu obveznu dokumentaciju koja je navedena u pristupnici. U slučaju da član dolazi direktno u PBZ, banka će dokumentaciju poslati u PBZ Card umjesto njih.
 
U slučaju kada član neće odlaziti u banku potrebno je kompletnu dokumentaciju (kopiju osobne iskaznice - obostrano, kopiju zadnje platne liste, kopiju članske iskaznice SPH ili odgovarajuću potvrdu o članstvu i ostalu obveznu dokumentaciju koja je navedena u pristupnici) zajedno sa gornjom pristupnicom poslati poštom na adresu:
 
PBZ Card d.o.o.
Odjel novog članstva
Radnička 44
10000 Zagreb
 
U slučaju da je i dodatni korisnik član SPH, primjenjuju se istovrsne pogodnosti po članarinama koje važe i za kartice člana SPH koji su osnovni korisnici. Ukoliko dodatni korisnik nije član SPH članarina se za njega plaća po redovnoj tarifi.
 
Za više informacija posjetite www.pbzcard.hr/hr/izdavanje-kartica/premium-visa/premium-visa-gold/, a eventualne upite pošaljite e-mail na info@pbzcard.hr