PU SPLITSKO-DALMATINSKA

Hrvatski Telekom d.d. - Smanjenje cijena roaminga u državama EU

OBAVIJEST HRVATSKOG TELEKOMA D.D.
 - Č L A N O V I M A    S P H -
- KORISNICIMA VPN SPH T-MOBILE MREŽE -

Poštovani članovi Sindikata policije Hrvatske, korisnici VPN SPH T-Mobile mreže,

slijedom ulaska Hrvatske u EU, uvode se i smanjenje cijena roaminga u državama EU, te smo kao operator, i sukladno HAKOM-u, dužni svim korisnicima poslati obavijest o navedenoj promjeni.

Slijedom navedenog, želimo Vas ovim putem obavijestiti da će krajnji korisnici VPN PRI SPH uskoro zaprimiti jedan od SMS-ova sadržaja niže:

• "Postovani, zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da snižavamo cijene usluga unutar EU. Nove cijene od 1.7.2013. u zemljama EU su: 2,27kn/min za odlazni poziv; 0,66kn/min za dolazni poziv; 0,75kn za SMS, 4,26 kn/MB. Za vise informacija o novostima i pogodnostima u roaming ponudi koju smo za vas pripremili posjetite www.t.ht.hr/fw/roam <http://www.t.ht.hr/fw/roam>. Vas HT"
  • "Postovani, zadovoljstvo nam je obavjestiti vas da snizavamo cijene usluga unutar EU. Nove cijene od 1.7.2013. u zemljama EU su: 2,27kn/min za odlazni poziv; 0,66kn/min za dolazni poziv; 0,75kn za SMS, 4,26 kn/MB. Zelite li razgovarati i surfati jos povoljnije u 55 zemalja Svijeta i EU po cijeni od 1kn/minuti i 1kn/MB posjetite www.t.ht.hr/fw/roam <http://www.t.ht.hr/fw/roam> i aktivirajte Travel opcije. Vas HT"
  • "Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da snizavamo cijene usluga unutar EU. Nove cijene od 1.7. u zemljama EU su: 2,27kn/min odlazni poziv; 0,66kn/min dolazni poziv; 0,75kn SMS, 4,26 kn/MB. Vase roaming opcije sada vrijede vise i sadrze vise usluga za nizu mjesecnu naknadu. Do 15.6 na ovaj SMS odgovorite sa DA kako bi ih nastavili koristiti. Za vise info o pogodnostima u roaming ponudi posjetite www.t.ht.hr/fw/roam <http://www.t.ht.hr/fw/roam>. Vas HT"

Ovime se postojeća ponuda koju SPH korisnici imaju ne mijenja, niti će uzrokovati ikakvo povećanje cijena krajnjim korisnicima VPN-a SPH.

U nastavku dostavljamo nove roaming opcije koje članovi SPH, korisnici VPN SPH T-Mobile mreže mogu aktivirati isključivo na VPN privatnom dijelu računa (račun koji dolazi na kućnu adresu):

S poštovanjem,

Hrvatski Telekom d.d.