PU PRIMORSKO-GORANSKA

BE NATUR - magnezij u spreju

Više od 70% populacije ne uzima dovoljne količine magnezija, koji je najvažniji mineral za ljudski organizam.

Znakovi koji upućuju na manjak magnezija uključuju umor, slabost, grčeve u mišićima, impotenciju, karijes, nefunkcioniranje gušterače (šećerna bolest), nesanicu, oticanje nogu, kožne bolesti, pogoršanje simptoma PMS-a, poremećaje rada ritma i oštećenja srca, povišeni krvni tlak, razdražljivost i glavobolje.

SPH je za članove ugovorio kupnju BE NATUR ioniziranog magnezijevog klorida u spreju  po cijeni od 82,56 kuna (u ljekarnama je maloprodajna cijena 129,00 kuna), a član može mjesečno naručiti maksimalno 5 bočica. Poštarina je cca 20,00 kuna po pošiljci.

BE NATUR odlikuje velika absorpcija – 90% dermalnim (preko kože) i 40% oralnim (na usta) korištenjem,  te se zbog svoga tekućeg oblika može prskati na mjesto boli ili tjelesnog problema (noge, leđa, glavobolja...) pa zbog toga djeluje iznimno brzo i izravno, odnosno tamo gdje je najpotrebnije.

BE NATUR je koristila Hrvatska nogometna reprezentacija u Rusiji kada je ostvarila jedan od najvećih uspjeha hrvatskog sporta. Izbor je vrhunskih klinika i liječnika, a preporučuju ga sportaši profesionalci i rekreativci.

Više saznajte na Facebook: Magnesium terapija grupa te na http://benatur.de

Proizvod se naručuje putem narudžbenice, koju je potrebno dostaviti u ured glavne podružnice SPH u kojoj ste član.