Službene stranice prvog hrvatskog policijskog sindikata

Sindikat Policije Hrvatske

Povoljniji uvjeti za kupnju – RAČUNALA, TV, AUDIO/VIDEO OPREME

Povoljniji uvjeti za kupnju – RAČUNALA, TV, AUDIO/VIDEO OPREME

Poštovani,

obzirom na veliki broj upita članova u svezi mogudnosti povoljnijih uvjeta kupnje LCD TV-a, PRIJENOSNIH RAČUNALA, FOTOAPARATA, GSM UREĐAJA i sl., Sindikat policije Hrvatske i „Svijet medija“ d.o.o. dogovorili su povoljnije uvjete kupnje za članove SPH u prodavaonicama „Svijet medija“.
Povoljniji uvjeti kupnje za članove SPH su:
  • za gotovinsko pladanje popust 5% , osim za prepaid bonove, za proizvode koji su ved na akciji, na posebnim ponudama ili na web shopu imaju označenu gotovinsku cijenu;
  • obročno plaćanje do 6 rata putem obustave na pladu bez kamata za robu u vrijednosti od od 1.200 do 12.000 kn;
  • obročno plaćanje do 12 rata putem obustave na pladu bez kamata za robu u vrijednosti od 12.000 do 24.000 kn;
  • za artikle s web shopa, važeda je cijena ona koja vrijedi za kartično pladanje za odgovarajudi broj rata (s tim da član pladanje može obaviti putem obustave na pladu prema prethodno navedenim uvjetima do 12 rata).

U prilogu Vam dostavljamo popis prodavaonica “Svijet medija“ d.o.o. (Prilog 1.).

Napominjemo da članovi koji nisu u mogudnosti dodi izravno u maloprodajne prodavaonice asortiman „Svijeta medija“ mogu pogledati na web-shopu na stranici www.svijet-medija.hr. Kako bi mogli ostvariti povoljnije uvjete i pladanje na rate putem obustave na pladu, narudžbu artikala iz web shopa moraju izvršiti putem povjerenika podružnice za PU. 

S poštovanjem, 

Predsjednik SPH
Dubravko Jagić, v.r. 

Prilog 1.