MUP RH Sjedište

FIKSNA PONUDA U SPH HT MREŽI - nove cijene

Obavještavamo vas kako su se 2.09.2019. godine mjesečne naknade paketa na bakrenoj tehnologiji u fiksnoj telefoniji povećale za 40,00 kn te su se time cijene mjesečnih naknada na bakrenoj i optičkoj tehnologiji izjednačile.

Sukladno navedenom, u prilogu dostavljamo novi cjenik fiksnih usluga za članove SPH.

Kao benefit u novom cjeniku HT ističe mogućnost aktivacije Hibridbox opcije bez dodatne naknade.

Dostupne su tarife:

SPH FIKSNA 1
  • mjesečna naknada: 189,00 kn
  • Usluge uključene u paket:  neograničeni Internet promet, neograničeni razgovori prema fiksnim mrežama u Hrvatskoj, 1000 minuta razgovora prema mobilnim mrežama u Hrvatskoj, bez naknade za uspostavu poziva

SPH FIKSNA 1½
  • mjesečna naknada: 219, 00 kn (paket programa dostupan je samo na bakrenoj tehnologiji)
  • Usluge uključene u paket:  MAX TV Mini s više od 50 osnovnih TV programa, HD Ready programi, Snimalica 10, neograničeni Internet promet, neograničeni razgovori prema fiksnim mrežama u Hrvatskoj, 1000 minuta razgovora prema mobilnim mrežama u Hrvatskoj, bez naknade za uspostavu poziva

SPH FIKSNA 2
  • mjesečna naknada: 249,00 kn
  • Usluge uključene u paket:  MAX TV s više od 90 osnovnih TV programa, uz mogućnost gledanja podržanih TV programa do 48 sati unatrag i snimanja omiljenih sadržaja u trajanju do 10 sati, neograničeni Internet promet, neograničeni razgovori prema fiksnim mrežama u Hrvatskoj, 1000 minuta razgovora prema mobilnim mrežama u Hrvatskoj, bez naknade za uspostavu poziva

Navedena ponuda je dostupna samo za:
1. Postojeće korisnike kojima su istekle ugovorne obveze po svim uslugama
2. Nove korisnike
3. Nove korisnike (prijelaz iz druge mreže)

Ponuda je dostupna uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca, a uključuje HT-ovu podršku u instalaciji, u iznosu od 1,00 kn s PDV-om jednokratno.

Također, u prilogu dostavljamo i letak s uputama za realizaciju paketa te Opće uvjete za fiksne usluge.

Za sve informacije oko podnošenja zahtjeva molimo da se obratite u glavnu podružnicu u kojoj ste član.